![]() |
Kingmax predstavio module visokog kapaciteta
O hvala Bogu pa su izasli 4GB keksovi RAM-a. Stvarno sam se neki dan zapitao pa kada ce vise "napustiti" ta 2GB po plocici RAM-a. Upalo mi je u oci to da daju dozivotno jamstvo,stvarno lijepo. Ja sam do sada kupovao njihove RAM-e uvijek i bila im je garancija 3 god. Je li to do nas ili dobavljaca??(u mome slucaju (bivsi)Ve-Mil)
|
svi njihovi imaju dozivotno jamstvo...samo kaj naši dobavljaci nedaju bas toliko :D
|
Mislim da "lifetime warranty" ima sasvim drukciji smisao od onog koji si mi prevodimo kako nam pase :p
|
a čuj, nigdje nije točno definirano :D
može biti sve do prestanka proizvodnje navedenog modela, propasti poduzeća ili smrti kupca :lol2: kladim se da se taj "lifetime warranty" odnosi na prvu stavku |
naravno da se misli na zivotni vijek proizvoda...
|
Citiraj:
Definirano je, lifetime warranty se odnosi na ''životni vijek'' proizvoda. Odnosno traje dok se proizvodu ne proglasi E.O.L. |
bio sam mjenjao modul pod doživotnim jamstvom, premda ne kod našeg distributera, već direktno kod proizvođača.
A djelatnik toga brenda likina mi se javio mailom iz poljske i zatražio ove u HR da srede stvar nakon tjedan dana čeka me u domaćoj firmi novi modul. bez problema, zadovoljan sam tim jamstvom |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa vi stariji se sjetite kakav je RAM bio u upotrebi prije 15god, mislim da je to "lifetime" warranty.:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42. |