![]() |
kako dodati botove u conter strike source?
sve sam sredio sa problemom prilikom pokreanaj igrice,i sad mi se otvori konzola i sta u nju trebam upisat da igram sa botovima?hvala puno?
|
Mislim da ti komanda ide
bot_add ct (ili t) Ili add_bot ct Zaboravio sam tocno ali jedan je od ovih. |
to sam napisao i kaj onda?ne pokrece mi neku mapu da igram sa botovima?
|
Naj prije moras pokrenuti neku mapu pa upisati te komande dok si sam na mapi.
|
Naj prije moras pokrenuti neku mapu pa upisati te komande dok si sam na mapi.
|
jel trebam pokrenut server ili kaj?ja ocu napravit server i cekam i cekam i ne docekam,nekaj me hebe!
|
covjece pa odes create server pa tamo di pise add bots samo ih dodas i to je to, samo moras imati taj update koji je donosio botove, jer ga otpocetka nije ih bilo, tek je nedavno dosao taj update!
|
di skinut taj updejt,ja ga trazim i nemrem nac!
|
gledaj da imas original verziju sourcea znao bi, steam sam skida update kada izadje, cim upalis steam, a ovako nista zao mi je.
|
jucer sam skinuo steam i skino mi je pol sata neke updejtove,onda kaj sam to skinuo?
|
btw ovo mi pise u konzoli:Game .dll loaded for "Counter-Strike:Source Bots Enabled"
|
a dosad je dosta updateova izaslo za CSS odi na www.steampowered.com pa vidi, ako ti je skidalo onda valjda imas botove, samo create server i tamo imas opcije.
edit: kako mozes igrat igru bez da si skinuo steam, znaci imas piratsku, neznam ako onda updateovi valjaju. |
Ako pokreces igru preko Steama onda sigurno imas najnoviju verziju...
Svaki put kad palis Steam i igru, on provjerava dal ima nekih updejtova, i automatski ih skida, ako ima... I prvo moras kreirat neku mapu, da bi mogao dodat botove... Naredbe su: bot_add - za random dodavanje bot_add_t bot_add_ct |
sve sam sredio!sve radi,tnx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:47. |