PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Disciples III:Reneisance (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=172999)

warlock25 06.01.2010. 11:55

Disciples III:Reneisance

Evo izasla je doticna igra na poznatim mjestima s tim da je fora ko stalker cop.

Zvuk ruski a tekst engleski i to jako lose preveden.

Igra je bugirana dosta

rendula 06.01.2010. 13:30

uf, disciples 2 mi je jedna od najboljih igara koje sam igrao. stavljam u proces kupovine.

Emissary 09.01.2010. 15:30

Također jedna od najboljih. Samo se nadam da nisu zasrali gameplay.

Wolfblade 01.07.2010. 15:29

Evo da dignem temu igra je izašla i za naše tržište, ja je trenutno instaliram pa javim dojmove.
Jel još ko igro.

Beo 01.07.2010. 16:59

Poceo i ja igrat al odusto. Nekako mi ne lezi atm ko sto mi je dvojka lezala.
Mozda joj jednostavno trebam dat vremena :D

mhadina 01.07.2010. 17:03

DOBRA

nakon pogledanog turoriala mogu reći da je nakompleksnija od svih 2D/3D ovakviha poteznih taktičkih RPG-ova i očekujem da bude bolja i od Heroesa i Kings Bounty-a pa ćemo vidjeti.....

The Satara 03.07.2010. 11:22

igram već par dana i igra je u globalu neloša, ako možete zanemariti činjenicu da je eurposka verzija igre izašla kao 1.06 (dakle patchana već šest puta!) i svejedno sadrži ogromnu količinu bugova od kojih su neki stvarno nevjerojatni - npr: act IV, empire kampanja, nakon čišćenja određenog zvjerinjaka, kliknem na end turn i sad odjedanput na raspolaganju imam samo jedan elfovski grad do kojeg ne mogu doći, jer ga nema na mapi, ali mogu u njemu uredno graditi elfovske građevine i trenirati elfovske heroje koje pak ne mogu koristiti jer se nakon kupnje ne pojavljuju nigdje na mapi :stoopid:

UI je jedan od najlošijih koje sam vidio uopće, s gomilom nedostataka od kojih su neki stvarno iritantni - npr: probjate unajmiti heroja u gradu, odaberite jednog od ponuđenih, ali recimo da ste slučajno kliknuli na krivog pa želite odustati, e pa odustanite...ako možete :D...

o odnosu s ostalim taktičkim rpg-ovima neću puno, jer sam jedino Kings Bounty dosta igrao i u usporedbi s dotičnim, D3 je inferioran u svakom pogledu.

od pozitivnih stvari izdvojio bih stvarno lijep dizajn jedinica i općenito solidan grafički dojam. tu su naravno igrivost i zaraznost (ni ne pomišljajte na igranje ukoliko trenutno imate nekih važnih obveza ;)), inače tipični za ovakve igre.

sve u svemu, mislim da igra još uvijek nije vrijedna kupnje, ali možda nakon nekoliko povećih zakrpa to ipak postane :)

win32 03.07.2010. 17:02

Instalirao je i malo igrao, ali nije ni do nogu HOMM. :amen:

Gorstak 03.07.2010. 17:41

kad smo vec kod taktickih rpg-ova, nesto sam negdje procitao o novom jagged alliance-u...zna li netko nesto vise?

Amepshi 04.07.2010. 12:13

Da, HOMM 3 je postavio previsoke standarde. Neka skupina genijalaca ce trebati jako uprijeti da prestigne sve ono sto je HOMM3 imao. Pogotovo igrivost.

Nemam pojma sto ostali misle, ali ovaj prelazak u 3D i Heroesa i Disciplesa je bespotrebno bacanje novaca od strane programera / dizajnera. Izrada igre u 2D tehnici bi bila brza i to bi im dopustilo da vise vremena posvete finom ugadjanju detalja (upravljanje resursima, balans jedinica)...

Jackson 04.07.2010. 15:32

Citiraj:

Autor Amepshi (Post 1681874)
Nemam pojma sto ostali misle, ali ovaj prelazak u 3D i Heroesa i Disciplesa je bespotrebno bacanje novaca od strane programera / dizajnera. Izrada igre u 2D tehnici bi bila brza i to bi im dopustilo da vise vremena posvete finom ugadjanju detalja (upravljanje resursima, balans jedinica)...

Ovo je moja generalna zamjerka gro igara, naročito strategija i RPG-ova. . Izgubilo se na pregledu polja, što je smanjilo taktičke mogućnosti (usporedi Baldur 2 i njegovu preglednost naprama bilo kojem 3D RPG-u, Dragon Age included). Također se iz predivne 2D grafike prešlo u vrlo osnovni 3D, što je pogoršalo atmosferu. Onda dođe WoW sa svojim crtićastim stilom da tome doskoči i sve ode kvragu...

Gorstak 04.07.2010. 17:15

potpis Jackson, to sto ti velis atmosfera, ja obicno nazivam dusom igre...a zadnje sto sam igrao s dusom, a da je bilo 3D, je bio prvi Homeworld, nakon toga nista...

oppteron 06.07.2010. 07:42

ni približno ko 2,odigrao par misija i to je to :-( il su samo bila velika ocekivanja!!!!

marko777 01.08.2010. 12:30

Ma čitao sam dojmove i ljudi nisu baš previše zadovoljni. Ja sam igrao malo jedinicu i dvojku, uvijek me privlačio art u igri, i zaista su bile vrhunski napravljene - za one kojima recimo ne paše HOMM ili AOW - trojku kako sad stvari stoje neću ni probati jer je bugovita, navodno loš AI i općenito nedovršena. Šteta jer je igra zaista dugo bila u izradi.

Citiraj:

Autor Jackson (Post 1682020)
Ovo je moja generalna zamjerka gro igara, naročito strategija i RPG-ova. . Izgubilo se na pregledu polja, što je smanjilo taktičke mogućnosti (usporedi Baldur 2 i njegovu preglednost naprama bilo kojem 3D RPG-u, Dragon Age included). Također se iz predivne 2D grafike prešlo u vrlo osnovni 3D, što je pogoršalo atmosferu. Onda dođe WoW sa svojim crtićastim stilom da tome doskoči i sve ode kvragu...

Izrada u 2D tehnici nije po meni poželjna jer te zaključa na praktički jednu rezoluciju. Evo 3D je sustigao "ljepotu" 2D-a pa sad možemo imati prekrasne igre u bilo kojoj rezoluciji mada moram priznati da 2D ima svoje čari :D

Mod: nauči koristiti tipku edit.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04.