![]() |
za sitne sate
:D ako vam se spava u sitne sate a morate ostati budni morate naci tri razlike u 15 sekundi
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html |
crko dabogda odletio sam na leda sa stolice :gringo:
|
stara fora :)
ali me skoro herc izdo kad sam prvi put vidio :D :D |
vec videno, i btw. prijetio sam smrcu osobi koja je to isto postala...
|
e jemti umro sam.
svaka ti dala !!! jebeno! al sad moram zapalit pljugu, skulirat se i vratit u prokleti php. curse on you !!! kako me ubi |
:beer:
|
Citiraj:
|
hehe, sjecam se prvi put kad sam vidio to...bila je ona fora sa nekom laganom glazbom nekog pakistanskog pjevaca i onda neki fakat lud lik iskoci sa vriskom...prvi put kad sam to vidio... skoro mi je srce stalo. bolesno...
:D |
kAKO sam se usrao kad sam to vidio prvi puT!!!!
|
Nevjerojatno je to koliko se uplasimi iako znam da me ceka tako neko njesra :D :D :D
Prvi put sam gledao u neku sliku na kojoj pise "sto nedostaje ovoj slici" ili tako nesto..zabuljis se i iskoci neki covjek bez ociju...strasno.:D :D :D |
uh, vidio sam dosta takvih filmica, i svoj sam napravio jedan, ali me uvjek usere do daske, ne znam ako ste vidjeli jedan kad ide neka pjesma cijelo vrijeme a ond ti izleti samo,!
|
Pa nakon halanja Doom 3 ili neke slične igre ovo mi i ne treba.......
Jedan put sam igro UT 6 h u komadu i poslije toga nisam mogao zaspati 30 h...... P.S. Trebalo bi staviti posebna upozorenja na ovakve stvari za ljude slabog herca......... |
Fenomenalno, jesam se usrao prvi put:D
|
Isuse Bože, skoro sam odapeo...
Onak, mrak u sobi, sve tišina... u kurac... još mi herc dere |
Vidio vec...ali prvi put sam imao...sluske do daske...i ja se jos lijepo zabuljio...joj kad je to iskocilo....:clap:
|
To je već bilo i kad sam prvi put vidio skoro me infarkt zgrabio.
|
jebote cimeru san mora lupat po prsima da se vrati medju zive
kaze da je vidija neku svjetlost i da ga je mamila da udje unutra doktor kaze da ce neke posljedice ostat |
Jebale me Zalmanice do daske........
|
Citiraj:
: lol2 : |
Citiraj:
|
Uh, bome sam se i ja usrao (bez obzira na upozorenja!:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
O jebem li ti, a još očekujem da će se neko sranje dogoditi, al opet me prepadne.. Usro sam se živ!!:D
|
I tako ja to otvorim i gledam, gledam... Znam da ce neko sranje iskocit, al se ipak stresem ko p***, barem prvi put :beer:
|
I tako ja to otvorim i gledam, gledam... Znam da ce neko sranje iskocit, al se ipak stresem ko p***, barem prvi put :beer:
Sad imam traume.... :rambo: |
Isti k*** i sa mnom,znam da ce se nesto dogoditi i ja se jos zadubim kao u neke razlike.
Sory ali ce mi netko morati platiti odštetu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |