![]() |
Intel Core i5-661 ili kako se grafika preselila na procesor
Clarkdale je sletio i u naš lab i članak je online.
|
Jel to mene oči varaju ili i5-661 i 660 imaju istu cijenu? (na prvoj stranici pri dnu)
I koliko dugo nisam vidio na matičnama ove visoke elektrolitne kondenzatore, issss :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve u svemu, jedva čekam navalu ITX ploča :) |
Citiraj:
ITX će biti pun pogodak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zgodno, mrvicu preslaba grafika, no i dalje zanimljivo za određene primjene. Jedino cijena ne ostavlja baš sjajan dojam, pogotovo kada s druge strane staviš neku MBO s integriranom aticom i odgovarajućim procom.
|
Citiraj:
Ipak mi se 4faze čine premalo i za stock i5 procesor... Citiraj:
A performanse budu bile bolje od tvoje kombinacije. |
Citiraj:
|
toliko se spominje HTPC u tekstu,a niste mogli reći koju o kvaliteti slike za tu integriranu grafičku u procesoru?I nevidim smisao da ide netko kupovat te procesore i da onda trpat X2 gore...
|
Bilo bi dobro da je na testu bio neki Wolfdale za usporedbu, jer su ovi procevi na kraju krajeva i zamjena za iste...
P.S. Krešo, zašto ih nisi nagazio na barem 1.45v? Ne bi im ništa bilo, nisu oni osjetljivi na napon kao i7-ice... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odgovor na boldano :) Citiraj:
EDIT: evo jedan link |
HP, DELL i ostala brand ekipa ce trljati ruke s ovakvim procesorima, nece nista rikavati i samim time podrska ce imati manje posla.
Nama koji racunala koristimo da bi ponekad i neku igru pokrenuli nece znaciti nista i i dalje cemo kupovati neintegrirane procesore, kao sto sam uvijek izbjegavao i VGA-integrirane cipsete u sirokom luku. |
Citiraj:
|
Jedino kaj fali u članku je osvrt na akceleraciju HD materijala koristeći Intel HD IGP, bilo da je riječ o FullHD Blu-ray ili .mkv izdanjima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:31. |