![]() |
Spušili od španjolske, gadno...
Što je ovo bilo, kvragu! Na poluvremenu pušimo, a i na kraju jeb*te!
Kad smo došli na, pazi, 13 RAZLIKE ugasio sam telku i bacio daljinac.... A već smo ih pobijedili... Večernje vijesti: "Naši su rukometaši imali 8 razlike na poluvremenu, u minusu..." :beer: :beer: :beer: :rolleyes: Izvan sebe sam... |
Tvoj stav mi je u stvarno čudan. Naravno da smo svi razočarani, ali ne možemo uvjek pobjediti:rolleyes:
Mislim, svjetski prvaci 2003., olimpijski pobjednici 2004., drugi na svijetu 2005., za zemlju od 4 milijuna stanovnika (a i za bilo koju drugu) je to fenomenalan uspjeh. A i Šoli srebro bolje stoji uz kosu:D |
1. nasi su i dosli sa ozlijedama
2. srbi su nas jos vise izubijali 3. nismo imali ni dan pauze do finala, a nasi su bili prekrepani (zbog tocke 1. i 2.) evo njima jedna :beer: da se odmore! carevi |
Citiraj:
Puštali su Španjolce pred Šolu ko' da je Isus Krist (u ime Oca i Sina), i ko da će sve obranit. Ne znam, Espanole ala Toreadore smo već nakantali.... (u skupini). Bilo je ko da su oni imali tjedan dana pausze, a mi utakmicu više. Svejedno, POZDRAF LINI i svima i jedno veliko:beer: :beer: :beer: za igru do sada! |
Citiraj:
Jer imaju najbolje igrače, a igraju sramotno!!!!! Imali su isto odmora kolko i španjolci, možda koji sat manje. Al ipak SRAMOTA!!!! |
Kad sve zbrojimo dečkima svaka čast.
Danas nije išlo i gotovo,španjolcima je sve ulazilo,a Šola je imao u prvom poluvremenu mislim osam obrana,a španjolci šest. Ali kad te neće neće. Veliki :clap: :clap: za navijače. Opet smo jedini uspjeli zapalit baklju na SP:burn: :burn: |
Svaka čast dečkima, vjerujem da će im ovo biti dodatni motiv za SP 2007. ! :)
Dobro su se borili ali nakon toliko utakmica u 10ak dana vjerujte teško je igrati... |
Da su se malo manje u prvom poluvremenu nabacivali sa loptama koje su Španjolci lovili ko muhe mislim da ne bi izgubili, nego bi ih možda i razvalili....:fuming:
Nakon 15 min igre došlo mi je da počnem navijati za Španjolce jer su se ovi naši držali ko drvene marije..... |
Ja se pridružujem čestitkama na tekmi istina da su izgubili ali su bar dali sve od sebe makar nije išlo
|
Citiraj:
Ove spike umor i sve, naš protivnik nije imun na to kao i mi.!! |
Ajde nemojte previse...... Dali smo preko 30 golova i to je rijetka u kojoj smo dali preko 30 golova.To sto smo dobili 40 komada je stvar peha,umora,ozljeda. Da vas vidim ko moze igrat nakon toliko ozljeda i batina. Dobili smo srebro i ko jebe sve ostalo. A mi imamo jedan veliki problem u svemu,ne samo sportu.Nikad nismo zadovoljni onim sto imamo.Blah....
|
a šta vrijedi 30 golova, kad se nemogu obranit. Onda ni protivnik nije tolko motiviran u obrani ,kad ima 13 golova prednosti. Nisu oni jedini koji igraju s ozljedama i sličnim. treniro sam i ja rukomet pa kad je trebalo, igralo se i s bolovima u leđima, istegnutim listovima,preponama. Izdržiš 60 minuta i, onda nemožeš hodat sljedećih tjedan dana. Al jebiga zato smo osvojili zlato.
Ljut sam što nisu dali sve od sebe!!!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego vidim komentare "dali su sve od sebe", "umor" i slično. Uopće nisu dali sve od sebe, a umorni su svi. |
Citiraj:
|
U potpunosti se slažem s VedranomP.
Freek daj ohladi. Dečki su dali sve od sebe. Jedva su hodali od ozljeda i umora. Istrošili su se na Francuzima i Srbima. Praktički je jedna postava igrala cijelo prvenstvo, a to je ipak malo previše. Španjolci su imali bolju klupu i (nerado to priznajem) zasluženo pobijedili. Nerado to spominjem, ali i suci su im pomogli kad je trebalo. Bez sudaca bi bilo na poluvremenu 5 razlike, a to je dostižna razlika. Nismo baš imali ni sreće (autogolovi). Sve je to presudilo. Razbit ćemo ih drugi put : goood : |
Citiraj:
Gdje ti dođe tamo neki kenijac koji ima 25godina a na ipsravam kluba piše 18. pa igra protiv nas. pa ti igraj ubiju boga u tebi a sudci samo mašu rukom. Igrali smo dvije *ebene utakmice svaki dan i tako tjedan dana. Spavali smo u *ufcking vrećama za spavanje u dvorani. I nije bilo lječnika ni sličbog pa su svi igrali. Neki su zadobili ozljede od kojih se poslije nisu oporavlili. kao ja recimo gdje koljeno sjebalo i sad mogu skočit 2 puta svom snagom u zrak i onda nemogz hodat 2 minute. Zato nemoj tu govorit o ko nije iskusio , iskusio sam ja i ekipa to predobro. Sudci je krali sve je to u redu. Al jednostavno ja nisam vidio borbenost na toj utakmici ni motivaciju. Jel veliki upsjeh al je gorkog okusa.:beer: |
:clap: :clap: Svaka čast dečkima, borili su se ko lavovi, ali kad te ne ide, onda te NE IDE. Ja im se divim kad vidim kako se kontroliraju. Pogotovo Šoli, jedno 3-4 puta je obranio, i onda se lopta iza njega ušeće u gol. Pa ja bi gol potrgao da mi se to desi. A ovi u napadu; obrambeni te polomi;sudac ništa ne vidi;pa se sad ti smiri i koncentriraj na nastavak igre(ne govorim ništa protiv suđenja nego želim ukazati na to kakav čovjek mora imati karakter za tako nešto igrati) Ma oni su zakon, i jedva čekam sjedeće natjecanje pa da ponovo navijam. A ovi koji pljuju po njima... ma neznam što da vam kažem: baad :
|
Citiraj:
|
Ja sam jednom prilikom rekao da se naše mogu pobjediti jedino ni sami, i to se desilo. Obrana koja je pokazala svoje slabosti i protiv Francuske je bila tu i protiv Španjolske, samo nažalost još gore i tako se desi d ai kad ti golman skine u prvom poluvremenu 8 lopti dobiješ 21 gol, a ti zabiješ svega 13 uz smao 6 obrana oba protivnička golmana.
Ono što je mene začudilo je količina grešaka koaj je totalno netipična za našu reprezentciju, ne inovativnost u napadu, i rupičasta obrana. Podsijećalo me na EP2002. gdje smo završili 16. S takvom obranom se može igrat protiv Japana i Australije, no eto desilo se da su ozljde i umor učinie svoje, španjolci su to dobro iskoristili. Uvijek nakon finala u kojem izgubiš ostane onaj gorak okus, ali ako gledamo u zadnja 4 susreta sa Španjolcima smo ih pobijedili u 3. Ako vidimo kako su igrali ozljeđeni Dominiković. Balić, Metličić, Losert, Vori, kako su u drugom poluvremenu viruozni razbili francuze treba im čestitai dočekati ih kako spada šampionima i zažljeti im da se dobro oporave je ru 7. mjesecu ih čekaju Mediteranske igre ( gdje branimo zlato) i šansa za osvetu Španjolcima, a sljedeće godine EP. |
:beer: : goood : decki su super
na takvim natjecanjima ulazak u polufinale je posao/ispunjen plan, nasi su to odradili i sve pet. sve drzave na kugli zemaljskoj bi prvog dana turnira potpisale srebro ili broncu, ali ne nama je ok samo zlato....ma ono :grrr: |
Cestitam nasima iako smo izgubili.
Mislim da svi znamo da smo bolji al mnoge okolnosti su utjecale na poraz i gotovo.Nije islo i nema se sta puno pricati. Bolji smo i osveta ce stici uskoro. evo pive za nase rukometase. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Neko je davno rekao: "Poslije je***a nema kajanja!" ;)
|
Ja sam samo rekao da su sramotno izgubili
u finalu. A to je potvrdio i lackovič. valjda jedini koj je imao muda i rekao pred kamerama da ga je sram i da su igrali ko pićke. E to je sportaš kad nakon takvog poraza ne slaviš pa makar osvojio i srebro nego pognute glave napuštaš teren bez ikakvog slavlja. |
Citiraj:
Ne znam točno koje godine, ali znam da sam u to vrijeme jednm okom igrao Red Alert, a drugim gledao sve utakmice naše ruk repke. Mislim da je to bilo '96 |
ma super uspjeh:beer:
svaka im čast,nisu prvi al su drugi i loše su odigrali al ko ga jebe tu je zato bilaJANICA koja mi je uljepšala taj dan nakon njihove igre:beer: vidim da nitko ne spominje Janicu,2zlata a još prvenstvo nije gotovo sve u svemu za HR sport dan za povijest: goood : :smoke: |
Freek jel ti to pricas o Lundu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |