PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Spušili od španjolske, gadno... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17261)

LuXor 06.02.2005. 19:47

Spušili od španjolske, gadno...

Što je ovo bilo, kvragu! Na poluvremenu pušimo, a i na kraju jeb*te!

Kad smo došli na, pazi, 13 RAZLIKE ugasio sam telku i bacio daljinac....

A već smo ih pobijedili...

Večernje vijesti: "Naši su rukometaši imali 8 razlike na poluvremenu, u minusu..."

:beer: :beer: :beer: :rolleyes:

Izvan sebe sam...

rendula 06.02.2005. 19:55

Tvoj stav mi je u stvarno čudan. Naravno da smo svi razočarani, ali ne možemo uvjek pobjediti:rolleyes:
Mislim, svjetski prvaci 2003., olimpijski pobjednici 2004., drugi na svijetu 2005., za zemlju od 4 milijuna stanovnika (a i za bilo koju drugu) je to fenomenalan uspjeh.
A i Šoli srebro bolje stoji uz kosu:D

sNNooPY 06.02.2005. 20:02

1. nasi su i dosli sa ozlijedama
2. srbi su nas jos vise izubijali
3. nismo imali ni dan pauze do finala, a nasi su bili prekrepani (zbog tocke 1. i 2.)

evo njima jedna :beer: da se odmore!
carevi

LuXor 06.02.2005. 20:03

Citiraj:

Originally posted by rendula
Tvoj stav mi je u stvarno čudan. Naravno da smo svi razočarani, ali ne možemo uvjek pobjediti:rolleyes:
Mislim, svjetski prvaci 2003., olimpijski pobjednici 2004., drugi na svijetu 2005., za zemlju od 4 milijuna stanovnika (a i za bilo koju drugu) je to fenomenalan uspjeh.

Nije stvar pobijede (ajde dobro, malo je i toga), nego igre naše repke!

Puštali su Španjolce pred Šolu ko' da je Isus Krist (u ime Oca i Sina), i ko da će sve obranit.

Ne znam, Espanole ala Toreadore smo već nakantali.... (u skupini).

Bilo je ko da su oni imali tjedan dana pausze, a mi utakmicu više.

Svejedno, POZDRAF LINI i svima i jedno veliko:beer: :beer: :beer:
za igru do sada!

Freek 06.02.2005. 20:11

Citiraj:

ja ne dijelim tvoj stav. Mislim da je ovo sramota.!!!!!!
Jer imaju najbolje igrače, a igraju sramotno!!!!!
Imali su isto odmora kolko i španjolci, možda koji sat manje. Al ipak SRAMOTA!!!!

acer 06.02.2005. 20:19

Kad sve zbrojimo dečkima svaka čast.
Danas nije išlo i gotovo,španjolcima je sve ulazilo,a Šola je imao u prvom poluvremenu mislim osam obrana,a španjolci šest.
Ali kad te neće neće.
Veliki :clap: :clap: za navijače.
Opet smo jedini uspjeli zapalit baklju na SP:burn: :burn:

CatKiller 06.02.2005. 20:45

Svaka čast dečkima, vjerujem da će im ovo biti dodatni motiv za SP 2007. ! :)

Dobro su se borili ali nakon toliko utakmica u 10ak dana vjerujte teško je igrati...

big_B 06.02.2005. 20:56

Da su se malo manje u prvom poluvremenu nabacivali sa loptama koje su Španjolci lovili ko muhe mislim da ne bi izgubili, nego bi ih možda i razvalili....:fuming:

Nakon 15 min igre došlo mi je da počnem navijati za Španjolce jer su se ovi naši držali ko drvene marije.....

Dragon Killer 06.02.2005. 20:57

Ja se pridružujem čestitkama na tekmi istina da su izgubili ali su bar dali sve od sebe makar nije išlo

Freek 06.02.2005. 21:02

Citiraj:

Originally posted by Dragon Killer
Ja se pridružujem čestitkama na tekmi istina da su izgubili ali su bar dali sve od sebe makar nije išlo
baš da su dali sve od sebe:rolleyes:
Ove spike umor i sve, naš protivnik nije imun na to kao i mi.!!

spawn 06.02.2005. 21:14

Ajde nemojte previse...... Dali smo preko 30 golova i to je rijetka u kojoj smo dali preko 30 golova.To sto smo dobili 40 komada je stvar peha,umora,ozljeda. Da vas vidim ko moze igrat nakon toliko ozljeda i batina. Dobili smo srebro i ko jebe sve ostalo. A mi imamo jedan veliki problem u svemu,ne samo sportu.Nikad nismo zadovoljni onim sto imamo.Blah....

Freek 06.02.2005. 21:18

a šta vrijedi 30 golova, kad se nemogu obranit. Onda ni protivnik nije tolko motiviran u obrani ,kad ima 13 golova prednosti. Nisu oni jedini koji igraju s ozljedama i sličnim. treniro sam i ja rukomet pa kad je trebalo, igralo se i s bolovima u leđima, istegnutim listovima,preponama. Izdržiš 60 minuta i, onda nemožeš hodat sljedećih tjedan dana. Al jebiga zato smo osvojili zlato.
Ljut sam što nisu dali sve od sebe!!!!!

Dragon Killer 06.02.2005. 21:25

Citiraj:

Originally posted by Freek
a šta vrijedi 30 golova, kad se nemogu obranit. Onda ni protivnik nije tolko motiviran u obrani ,kad ima 13 golova prednosti. Nisu oni jedini koji igraju s ozljedama i sličnim. treniro sam i ja rukomet pa kad je trebalo, igralo se i s bolovima u leđima, istegnutim listovima,preponama. Izdržiš 60 minuta i, onda nemožeš hodat sljedećih tjedan dana. Al jebiga zato smo osvojili zlato.
Ljut sam što nisu dali sve od sebe!!!!!

Pa dobro dobili smo srebro i gotovo šta je tu je nemožeš ti tu sada baš ništa

Freek 06.02.2005. 21:27

Citiraj:

Originally posted by Dragon Killer
Pa dobro dobili smo srebro i gotovo šta je tu je nemožeš ti tu sada baš ništa
pa nekažem ja na to ništa.
Nego vidim komentare "dali su sve od sebe", "umor" i slično.
Uopće nisu dali sve od sebe, a umorni su svi.

Vedran 06.02.2005. 22:02

Citiraj:

pa nekažem ja na to ništa.
Nego vidim komentare "dali su sve od sebe", "umor" i slično.
Uopće nisu dali sve od sebe, a umorni su svi.

ti očito nemaš pojma šta je to vrhunski sport... odigrati 10 utakmica u 15 dana sa vrlo ograničenim fondom igrača koji je još više osakaćen brojnim ozljedama, pa to samo po sebi treba izdržati... dečki su dali sve od sebe, al zamor materijala je jednostavno zamor materijala... oni koji to nisu iskusili na vlastitoj koži neka se ne javljaju jer očito nemaju pojma o čemu govore... jer što je ovo trebalo jednom ivanu baliću, koji je sam izjavio da u stanju u kojem je trenutno ne bi ni pomislio na nastup za vlastiti klub... šta je to trebalo jednom peri metličiću, koji je nakon 7 dana bez treninga odigrao 2 utakmice sa koljenom u stanju u kakvom je, i bez kojeg ne bi ni vidjeli finala... lacković, dominiković ista priča... bogu hvala da je sa reprezentacijom bio 'čudotvorni' stane peharec koji i sam ima velike zasluge za to što su naši uopće u stanju igrati... treba cijeniti i ovaj uspjeh jer koja je još ekipa iz hrvatske druga na svijetu u nečemu?!? mi hrvati smo stvarno čudan narod, em smo jalni, em smo nezahvalni i ne znamo cijeniti onom sa čime bi cijeli normalan svijet bio zadovoljan?!? svaka čast dečkima, a onaj tko smatra da su mogli bolje, nek pokaže sam!!!

generic 06.02.2005. 22:12

U potpunosti se slažem s VedranomP.
Freek daj ohladi. Dečki su dali sve od sebe. Jedva su hodali od ozljeda i umora. Istrošili su se na Francuzima i Srbima. Praktički je jedna postava igrala cijelo prvenstvo, a to je ipak malo previše. Španjolci su imali bolju klupu i (nerado to priznajem) zasluženo pobijedili.
Nerado to spominjem, ali i suci su im pomogli kad je trebalo. Bez sudaca bi bilo na poluvremenu 5 razlike, a to je dostižna razlika. Nismo baš imali ni sreće (autogolovi). Sve je to presudilo.

Razbit ćemo ih drugi put : goood :

Freek 06.02.2005. 22:12

Citiraj:

Originally posted by VedranP
ti očito nemaš pojma šta je to vrhunski sport... odigrati 10 utakmica u 15 dana sa vrlo ograničenim fondom igrača koji je još više osakaćen brojnim ozljedama, pa to samo po sebi treba izdržati... dečki su dali sve od sebe, al zamor materijala je jednostavno zamor materijala... oni koji to nisu iskusili na vlastitoj koži neka se ne javljaju jer očito nemaju pojma o čemu govore... jer što je ovo trebalo jednom ivanu baliću, koji je sam izjavio da u stanju u kojem je trenutno ne bi ni pomislio na nastup za vlastiti klub... šta je to trebalo jednom peri metličiću, koji je nakon 7 dana bez treninga odigrao 2 utakmice sa koljenom u stanju u kakvom je, i bez kojeg ne bi ni vidjeli finala... lacković, dominiković ista priča... bogu hvala da je sa reprezentacijom bio 'čudotvorni' stane peharec koji i sam ima velike zasluge za to što su naši uopće u stanju igrati... treba cijeniti i ovaj uspjeh jer koja je još ekipa iz hrvatske druga na svijetu u nečemu?!? mi hrvati smo stvarno čudan narod, em smo jalni, em smo nezahvalni i ne znamo cijeniti onom sa čime bi cijeli normalan svijet bio zadovoljan?!? svaka čast dečkima, a onaj tko smatra da su mogli bolje, nek pokaže sam!!!
10 utakmica u 15 dana. Bio sam u švedskoj na natjecanju , nešto kao svejtsko prvenstvo.
Gdje ti dođe tamo neki kenijac koji ima 25godina a na ipsravam kluba piše 18. pa igra protiv nas. pa ti igraj ubiju boga u tebi a sudci samo mašu rukom.
Igrali smo dvije *ebene utakmice svaki dan i tako tjedan dana. Spavali smo u *ufcking vrećama za spavanje u dvorani. I nije bilo lječnika ni sličbog pa su svi igrali. Neki su zadobili ozljede od kojih se poslije nisu oporavlili. kao ja recimo gdje koljeno sjebalo i sad mogu skočit 2 puta svom snagom u zrak i onda nemogz hodat 2 minute. Zato nemoj tu govorit o ko nije iskusio , iskusio sam ja i ekipa to predobro.

Sudci je krali sve je to u redu.
Al jednostavno ja nisam vidio borbenost na toj utakmici ni motivaciju.
Jel veliki upsjeh al je gorkog okusa.:beer:

Tratinčica Joe 06.02.2005. 22:33

:clap: :clap: Svaka čast dečkima, borili su se ko lavovi, ali kad te ne ide, onda te NE IDE. Ja im se divim kad vidim kako se kontroliraju. Pogotovo Šoli, jedno 3-4 puta je obranio, i onda se lopta iza njega ušeće u gol. Pa ja bi gol potrgao da mi se to desi. A ovi u napadu; obrambeni te polomi;sudac ništa ne vidi;pa se sad ti smiri i koncentriraj na nastavak igre(ne govorim ništa protiv suđenja nego želim ukazati na to kakav čovjek mora imati karakter za tako nešto igrati) Ma oni su zakon, i jedva čekam sjedeće natjecanje pa da ponovo navijam. A ovi koji pljuju po njima... ma neznam što da vam kažem: baad :

Vedran 06.02.2005. 23:18

Citiraj:

Igrali smo dvije *ebene utakmice svaki dan i tako tjedan dana. Spavali smo u *ufcking vrećama za spavanje u dvorani. I nije bilo lječnika ni sličbog pa su svi igrali. Neki su zadobili ozljede od kojih se poslije nisu oporavlili. kao ja recimo gdje koljeno sjebalo i sad mogu skočit 2 puta svom snagom u zrak i onda nemogz hodat 2 minute. Zato nemoj tu govorit o ko nije iskusio , iskusio sam ja i ekipa to predobro.
e pa ako si stvarno iskusio onda tako nebi trebao pričat, tim više... i ja sam svojedobno bio na masi natjecanja koja su se čak svodila na 250km puta od 3 do 7 ujutro, odigravanja 4 utakmice u jednom danu i odmah nazad doma... i to se svejedno ne može komparirati sa ovim... ai svi ti naši rukometaši, kao i ostali vrhunski sportaši, prošli su takav sličan, a u većini slučajeva i puno teži put da bi postali ovo što jesu danas, tako da ti argument ne drži vodu nimalo...

Isus 07.02.2005. 01:48

Ja sam jednom prilikom rekao da se naše mogu pobjediti jedino ni sami, i to se desilo. Obrana koja je pokazala svoje slabosti i protiv Francuske je bila tu i protiv Španjolske, samo nažalost još gore i tako se desi d ai kad ti golman skine u prvom poluvremenu 8 lopti dobiješ 21 gol, a ti zabiješ svega 13 uz smao 6 obrana oba protivnička golmana.

Ono što je mene začudilo je količina grešaka koaj je totalno netipična za našu reprezentciju, ne inovativnost u napadu, i rupičasta obrana. Podsijećalo me na EP2002. gdje smo završili 16. S takvom obranom se može igrat protiv Japana i Australije, no eto desilo se da su ozljde i umor učinie svoje, španjolci su to dobro iskoristili.

Uvijek nakon finala u kojem izgubiš ostane onaj gorak okus, ali ako gledamo u zadnja 4 susreta sa Španjolcima smo ih pobijedili u 3.
Ako vidimo kako su igrali ozljeđeni Dominiković. Balić, Metličić, Losert, Vori, kako su u drugom poluvremenu viruozni razbili francuze treba im čestitai dočekati ih kako spada šampionima i zažljeti im da se dobro oporave je ru 7. mjesecu ih čekaju Mediteranske igre ( gdje branimo zlato) i šansa za osvetu Španjolcima, a sljedeće godine EP.

SlavoS 07.02.2005. 04:18

:beer: : goood : decki su super

na takvim natjecanjima ulazak u polufinale je posao/ispunjen plan, nasi su to odradili i sve pet.
sve drzave na kugli zemaljskoj bi prvog dana turnira potpisale srebro ili broncu, ali ne nama je ok samo zlato....ma ono :grrr:

>>>KUKY<<< 07.02.2005. 10:21

Cestitam nasima iako smo izgubili.
Mislim da svi znamo da smo bolji al mnoge okolnosti su utjecale na poraz i gotovo.Nije islo i nema se sta puno pricati.
Bolji smo i osveta ce stici uskoro.
evo pive za nase rukometase.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Isus 07.02.2005. 11:08

Citiraj:

Originally posted by SlavoS
:beer: : goood : decki su super

na takvim natjecanjima ulazak u polufinale je posao/ispunjen plan, nasi su to odradili i sve pet.
sve drzave na kugli zemaljskoj bi prvog dana turnira potpisale srebro ili broncu, ali ne nama je ok samo zlato....ma ono :grrr:

Ako ulaziš u turnir kao brannitelj naslova te olimpijski pobjednik bez izgubljenog boda te kao favorit ( o čemu su govorili SVI a ne samo mi u HR) onda je jasno da ciljaš na zlato.

Srky 07.02.2005. 11:18

Neko je davno rekao: "Poslije je***a nema kajanja!" ;)

Freek 07.02.2005. 21:50

Ja sam samo rekao da su sramotno izgubili
u finalu. A to je potvrdio i lackovič. valjda jedini koj je imao muda i rekao pred kamerama da ga je sram i da su igrali ko pićke. E to je sportaš kad nakon takvog poraza ne slaviš pa makar osvojio i srebro nego pognute glave napuštaš teren bez ikakvog slavlja.

LorD ClockaN 07.02.2005. 21:55

Citiraj:

Imamo 2 zlatne sa olimpijskih.

Ne znam točno koje godine, ali znam da sam u to vrijeme jednm okom igrao Red Alert, a drugim gledao sve utakmice naše ruk repke.

Mislim da je to bilo '96

nodavilp 07.02.2005. 22:42

ma super uspjeh:beer:
svaka im čast,nisu prvi al su drugi i loše su odigrali al ko ga jebe tu je zato bilaJANICA koja mi je uljepšala taj dan nakon njihove igre:beer:

vidim da nitko ne spominje Janicu,2zlata a još prvenstvo nije gotovo

sve u svemu za HR sport dan za povijest: goood :
:smoke:

Zond 08.02.2005. 22:35

Freek jel ti to pricas o Lundu?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56.