Citiraj:
Originally posted by Bruno_Rv
Jos ce se i serveri pocet ocat. Hmmm Bubba,nesto si mi sumnjiv u zadnje vrijeme.:D :D
|
Ove ploce izgledaju sasvim fino i unijeta je potrebna svjezina. 2 x16PCI-E slota s x16 signalizacijom, provjereni i pouzdani Golem i djidje koje dolaze uz nVidijin chipset te PCI-X cine ove ploce stvarno jako dobrim izborom. Uz prilicno niske cijene samih Opterona te normalnu cijenu ove ploce (vjerojatno kok 600$ s PDVom), Opteroni se vracaju u workstation igru s dosta prednosti pred Intelom.
Buduci da ja, primjerice, nemam uopce potrebe za PCI-E ili AGP portom, tako mi je svejedno. Osobno, vrlo mi se svidja Tiger S5350 ploca s dosta prihvatljivom cijenom od 350$ bez PDVa. 3 PCI 2.3 33MHz porta za Matroxice i Firewire te PCI-X za SCSI kontroler mi je sasvim odovljno (dusa me boli gledati ga sada na 32bitnom PCIu), i ako Intel nesto opako ne pripremi za buducnost glede novih chipseta ili redizajna procesora, izgleda da cu utjehu u novoj platformi potrazit u AMDu. No opet, pitanje je koliko ce AMD biti pametan i izdavati ploce s "mojim" potrebama... :)
|