![]() |
Hrvatska-Španjolska-prognoze
Najprije čestitke Janici na osvojenoj zlatnoj medalji u spustu.
Što mislite kako će biti danas popodne? |
Ako budu igrali kao jučer (osobito Šola), a mislim da hoće, napucati ćemo ih 6-7 razlike!
Janica :beer: |
Ma Janica ih je oderala ko mačke:D :D :D
Dvaput za redom:) Kaj se tiče rukometa: Mi smo i dalje više manje svi ozljeđeni i umorni, Španjolci se dižu... Ali-tak jasno da svi očekujemo pobjedu. Vidjet ćemo i kak se budu suci postavili na početku... |
Nema potrebe za raspravom. Hrvatska će dobiti. Nije bitna razlika. Glavno je da će pobijediti.
Tko drugačije misli dobit je momentalni ban zbog vrijeđanja. :D Za vrijeme utakmice imate .:clap: Nakon utakmice, obavezna je :beer: . |
pa pobjeda!
|
Ma vidi se da su naši trenutačno broj jedan što se tiče rukomete u svijetu. Tu i tamo imaju žute minute, ali mislim da su zaslužili da opet uzmu najsjajniju medalju. :clap:
|
mislim da trebaju popustit španjolcima, jel su prvi put na sp-u:beer:
|
Španjolci su prvi put na SP-u? To nisam znao. Ali svejedno navijam za naše.
|
Citiraj:
|
krivo sam se izrazio... evo :beer:
prvi put su tak daleko dogurali... |
čini mi se da ste krivo prognozirali:(
|
baš sam sada bio sa fleksom gledo (inače fleks se napio ko letva bu bu danas navečer malo neuračunjljiv). Skoro je rulja razvalila birc LOL.
|
nisu svi:clap:
|
ode mojih 100kn na kladionici :(
|
Eto prosla je utakmica, namam cigara, .....idem se objesit.
|
Ma ljudi koji vam je k...., ipak smo drugi imamo srebro i to je nesto!!!!:beer: :beer: :beer:
|
A mogli smo imat i zlato kao i prije.
ipak smo najbolji na svjetu to svi znaju bez obzira što je sad španija 1. ma dobro je i srebro, nego šta !! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:29. |