![]() |
Mobilni kutak...
Ovako, odnosi se na one koji se voze na mobilcima...
Koliko ste ih clockali, na kojim voltažama i općenito kako rade. Ajde postajte rezultate. Namjeravam se i ja prebacit na mobilca, al mi je na granici istpativosti.Ubija ma nizak FSB, posljedica zaklj. množ. na 13.:fuming: Ajde da vidimo čiji je mobač najbolši. :beer: Jel probio ko uopće 2,8 Ghz? Mislim da Bleki drži rekord sa 2700 Mhz... Pozdraf.:beer: |
Ja sam svog bio stabilno dignuo na oko 2610 MHz sa Alphom PAL8045 i Enermaxom 80mm, ne sjećam se točno voltaže.
|
3,0GHz na 2,2v
EDIT:Zezam se,ali vjerujem da bi isao dosta na toj voltazi :D |
ako bi osto ziv na toj voltazi uopce?
|
Bi,s vodenim :D
|
tesko,sa tekucim dusikom mobilac je prdnuo na 3.5ghz i 2.1V
|
Citiraj:
|
Meni je XP2200+ radio 2god na 1,9v naponu i nikad nista :D
(s zracnim hladjenjem) |
Ja svog palim na 1.85 V, na 2470 mhz, da bi donekle bio stabilan.
Vrti onaj Drugi test kojih 2 sata (torture test), al max temp je 56 , sa BOX kellerom na 50% ili ti 1500 rpm (onaj 60x60 vent). Ne znam zašto se tako malo grije... |
Zato sto ti nesto pokazuje ili mjeri krivu temperaturu... :)
|
moj je jako los. iako najbolja serija, dobar datum i sve sta mozes birat je ok, al nevalja...
iso bi na 2500 na 1.9V al moja ploca nemoze davat 1,9. pa sam ga drzao na 2400 na 1,82V. |
Ja doso do 2.7Ghz (1.9V) al nemoze bit full stabilan zbog napajanja, ipak je preslabo za extremni OC, tak da sam zadovoljan i sa 2.5Ghz u potpunosti.
|
Citiraj:
Ali se grijao svinjski:) Taj je bio dobar primjerak, delao je na 2.5 pri 1.68v |
Citiraj:
Ja najvjerojatnije kupujem kad prodam svog. |
moji ide na 2.1ghz na 1.4v!
|
2.43@1.70V FSB 220
|
Citiraj:
a kolko ide na 1.7-1.8 V? Joj, sad sam i ja nabrijan na mobilca.:rolleyes: |
pa kolki ti je fsb? :confused:
|
Citiraj:
To sve ide za kakvih desetak dana u prodaju po cijeni koju sam i platio. Abit AN7, mobilac 2500+ i Zalman za soma krznatih... Ima i plavi Zalman na NB-u. |
2400 mhz @ 1.65
|
Danas se ja malo poigrao sa svojim. Stabilno ide do oko 2.65ghz-a @ oko 1.9V. Probao sam i do 2V ali više neće. Inaće ga stalno držim na 2.5ghz@1.75V
|
a kolko tolko nova,samo sam piknuo mobilca i 9700pro,a sad meni ide na 1.65 na 2435mhz,vise od 1.8 nisam probao a 12x220 nece uc u prode mi onaj bios i te sheme i onda smrzzzz...a nekak me strah piknut na 1.9v+!!
|
Citiraj:
I mrzim ga, jel se uvijek dogodi neko sranje.:smoke: :beer: @ Overvide, namjeravaš ti prodavat svog mobilca uskoro?:clap: :beer: |
XP-M2500+@2300(200x11,5) 1.575V - Prime reko stabilno:cool:
Sutra cu probat jos al ne znam kaj bu moje napajanje(Eurocase350W) reklo na to. :fuming: Ne mogu ic na visi fsb jer sam moral napicit svoju jadnu no-name memu na 2.7v da radi na 200 :( . |
Citiraj:
Pa sta je Jelc, nije vrag da i ti prelazis na Socket 754/939? :) |
ja nisam išo vipše o d 2,5GHz na 1,75V ikao bi mogao više al nisam vidio potrbe.
al sam ga ja držao na 260FSB i 2,5Ghz al to nije stabilno 250FSB je. S time da ja ga ja ne držim na više od 2,25Ghz jer mi je za to dovoljan napon o od1,55V a visoki FSB mi daje veliku propusnost na memoriji. Jelc, tu quoque amici?!( da malo pafaraziramo dobrog starog Gaja Julija;)) |
Uzeo sam od Tora tu AN7 čisto da se malo igram i da usporedim koliko je NF2 jača o KT400 DFI-ja.
Pa je ispalo da sa istim procom i grafom tih 50-tak MHz FSB-a i DC-om i nije baš ono kaj sam očekival:D Mislim-vidi se razlika, ali ništ posebno. Kaj se tiče nove ploče-mislio sam zet ATI pa sam popušio jer ih još nema... Problem je u tome kaj sam odvojio lovicu za nadogradnju i ako ništa sad ne kupim imam lagani osjećaj da će se lova rastepst i onda pa-pa... |
osobno mislim da an7 nije neka perjanica ponude od abita
|
Citiraj:
|
mene jedino cudi kaj tictac i bigtoe i ti ludaci ne modaju biose za tu an7,samo im se nf7 svidla i dfi infinity,lanparty?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |