PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Preporuka DVD soft playera (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17228)

Caligula 05.02.2005. 20:25

Preporuka DVD soft playera

Ajmo nek mi netko kaže preporuku za DVD softverski player!: DualWiel

Ivan_1 05.02.2005. 20:32

Power DVD 6!:rambo:

Nebelwerfer 05.02.2005. 22:23

Media Player Classic
besplatan a moćan :)

dr.fiksi 05.02.2005. 23:07

Citiraj:

Originally posted by Animal Mother
Media Player Classic
besplatan a moćan :)

Nikakav media player,
Power DVD naravno!

Trek 05.02.2005. 23:38

inter video...

Nebelwerfer 06.02.2005. 01:03

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
Nikakav media player,
Power DVD naravno!

?

čini mi se da nisi upućen u programčić
program nije microsoftov(je, ali su dopustili ljudima da rade sa njim šta hoće), već ga je doradio neki entuzijast a rezultat svega je odličan program koji je težak svega 350 kb a može sve šta i Power DVD(jedino ako neko voli detaljizirat u opcijama, ali prosječnom korisniku su sitnice u programima potpuno nebitne)

tor 06.02.2005. 09:45

Citiraj:

?

čini mi se da nisi upućen u programčić
program nije microsoftov(je, ali su dopustili ljudima da rade sa njim šta hoće), već ga je doradio neki entuzijast a rezultat svega je odličan program koji je težak svega 350 kb a može sve šta i Power DVD(jedino ako neko voli detaljizirat u opcijama, ali prosječnom korisniku su sitnice u programima potpuno nebitne)

Zabrijao je čovik na WMP...Ovo je sasvim nešto drugo.

Freek 06.02.2005. 09:48

Nema veze, PowerDVD je tu car.
MPC sad rade likovi, koji su prije stvarali Bsplayer.

Costa 06.02.2005. 09:59

Citiraj:

Originally posted by Freek
Nema veze, PowerDVD je tu car.
MPC sad rade likovi, koji su prije stvarali Bsplayer.

Od kud ti to?

BTW MPlayer je odlican :beer:

Freek 06.02.2005. 10:02

Citiraj:

Originally posted by Costa
Od kud ti to?

BTW MPlayer je odlican :beer:

pa kolko sam gledao, iza MPC stoji "Gabest" piše ti ispod njegove ikone, zadnji put kad sam gledao. A oni su prije bili iza Bs-a, a sad je Webtech.

ZiViky 06.02.2005. 10:08

Upotrebljavam PowerDVD6 i Media Player Classic

Smeta me sto pri Power DVDu ne mozes nastimavati fontove.. barem ja nisam nasao opciju.

tor 06.02.2005. 10:10

Citiraj:

Originally posted by ZiViky
Upotrebljavam PowerDVD6 i Media Player Classic

Smeta me sto pri Power DVDu ne mozes nastimavati fontove.. barem ja nisam nasao opciju.

Da, to ne može nijedan.

Costa 06.02.2005. 10:11

Gabest je autor cijelog Guliverkli projekta na Sourceforge.net. Daj mi neki link gdje je on povezan s BsPlayerom?

Aotur je kao sto mozes vidjeti MPC-a, VobSuba i niza filtera.

BTW
http://sourceforge.net/projects/guliverkli/

Costa 06.02.2005. 10:14

Citiraj:

Originally posted by tor
Da, to ne može nijedan.
HEHE, ipak moze. Dobro ne moze mijenjati font, velicinu i tak to standardno ali ipak moze malo promjeniti stvari ;)

U VobSubu se moze ukljuciti Polygonize sto poveca titlove i izbjeli ih. Uglavnom meni puno bolje odgovara :beer:

Freek 06.02.2005. 10:15

Pa prijašnje verzije Bsplayera, recimo sjećam se da se svaki put kad ga instaliraš nalazio u gabest direktoriju. Dok recimo sad mi ga je problem nać na hardu, jer se nisam naviko na pod Webtech-om. Ovo je ziher.

Costa 06.02.2005. 10:20

Citiraj:

Pa prijašnje verzije Bsplayera, recimo sjećam se da se svaki put kad ga instaliraš nalazio u gabest direktoriju. Dok recimo sad mi ga je problem nać na hardu, jer se nisam naviko na pod Webtech-om. Ovo je ziher.
Ne znam, meni svejedno. Oba su odlicna, jedan za napredne a drugi za pocetnike ;)

Kod BsPlayera jedino volim to sto uzima titlove na foru pogadjanja, znaci ako se titl ne zove isto kao film onda uzima najslicniji naziv. To mi jedino fali kod MPC/VobSub.

ZiViky 06.02.2005. 10:24

@tor...

moze Media Player Classic. Zato ga i upotrebljavam. Plus mozes koristiti i subtitlove koji si dodatno dl-ao (txt, sub, srt...).

Freek 06.02.2005. 10:27

ma samo se ti zabavljaj s MPC-om, to si govorio i za Mv2player hvalio ga u nebesa pa ti je sad sranje. Reko sam ti ja, samo je pitanje vremena kad će "veliki" Costa shvatiti da je BS car;) :beer:

Costa 06.02.2005. 11:01

Citiraj:

ma samo se ti zabavljaj s MPC-om, to si govorio i za Mv2player hvalio ga u nebesa pa ti je sad sranje. Reko sam ti ja, samo je pitanje vremena kad će "veliki" Costa shvatiti da je BS car;) :beer:
Mv2Player je bolji od BsPlayera, pa si ti misli :D

tor 06.02.2005. 11:14

Citiraj:

Originally posted by ZiViky
@tor...

moze Media Player Classic. Zato ga i upotrebljavam. Plus mozes koristiti i subtitlove koji si dodatno dl-ao (txt, sub, srt...).

Da, mislio sam nijedan od DVD playera. MPC to nije (službeno:D ), a može. Zato i je najbolji;)

Freek 06.02.2005. 11:21

Citiraj:

Mv2Player je bolji od BsPlayera, pa si ti misli :D
Ja ti kažem, samo pitanje vremena:D

Max_ 06.02.2005. 21:54

Citiraj:

HEHE, ipak moze. Dobro ne moze mijenjati font, velicinu i tak to standardno ali ipak moze malo promjeniti stvari ;)

U VobSubu se moze ukljuciti Polygonize sto poveca titlove i izbjeli ih. Uglavnom meni puno bolje odgovara :beer:

Ima stvarcica (freeware) koja se zove DivX G400 Filter koja moze sve to (promjena fonta, velicine, pozicije i boje slova).

btw Media Player Classic je car! Brz, radi video capturing, pleja DVD, swf, te sve popularne zive i mrtve audio/video formate, lagan je i free (mada je meni to nebitno :p )

Freek 06.02.2005. 21:58

a sad baš da je nešto brz:rolleyes:

Nebelwerfer 07.02.2005. 00:07

pa sto se tice startanja programa MPC je sprinter u odnosu na PowerDVD :D

Caligula 07.02.2005. 00:27

Citiraj:

pa sto se tice startanja programa MPC je sprinter u odnosu na PowerDVD :D

I još kada bi malo češće izbacivali finalne verzije.
MPC v6.4.8.2 je od OŽUJKA 2004.g. !!!
I ova verzija je Z A K O N.

choby 07.02.2005. 10:09

ko prstom u oko...

kad se već raspravlja o soft-playerima...

naime, potražujem jedan takav koji ima opciju da baca audio na željenu zvučnu (podrazumijeva se da se ima dvije), a ne na defaultnu, kao wmp, windvd, powerdvd koje sam isprobao...

jel taj božanstveni media player classic ono kaj mi treba?

Costa 07.02.2005. 14:54

U MPC-u odes u Option > Playback > Output

i tamo mijenjas pod "Direct show audio".

choby 07.02.2005. 15:04

ok, skinuto pa ćemo vidjet.

p.s.: zakaj mu je skin kao u wmp2? jel se to da promijenit?

ZiViky 07.02.2005. 15:36

mozes i u winampu (options, output,direct sound) in izberes svoju karticu. naravno moras dozvoliti multiple istances.

Samo i dalje moram hvaliti MPC... jer je besplatan i zbilja ima brdo opcija.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00.