![]() |
Preporuka DVD soft playera
Ajmo nek mi netko kaže preporuku za DVD softverski player!: DualWiel
|
Power DVD 6!:rambo:
|
Media Player Classic
besplatan a moćan :) |
Citiraj:
Power DVD naravno! |
inter video...
|
Citiraj:
čini mi se da nisi upućen u programčić program nije microsoftov(je, ali su dopustili ljudima da rade sa njim šta hoće), već ga je doradio neki entuzijast a rezultat svega je odličan program koji je težak svega 350 kb a može sve šta i Power DVD(jedino ako neko voli detaljizirat u opcijama, ali prosječnom korisniku su sitnice u programima potpuno nebitne) |
Citiraj:
|
Nema veze, PowerDVD je tu car.
MPC sad rade likovi, koji su prije stvarali Bsplayer. |
Citiraj:
BTW MPlayer je odlican :beer: |
Citiraj:
|
Upotrebljavam PowerDVD6 i Media Player Classic
Smeta me sto pri Power DVDu ne mozes nastimavati fontove.. barem ja nisam nasao opciju. |
Citiraj:
|
Gabest je autor cijelog Guliverkli projekta na Sourceforge.net. Daj mi neki link gdje je on povezan s BsPlayerom?
Aotur je kao sto mozes vidjeti MPC-a, VobSuba i niza filtera. BTW http://sourceforge.net/projects/guliverkli/ |
Citiraj:
U VobSubu se moze ukljuciti Polygonize sto poveca titlove i izbjeli ih. Uglavnom meni puno bolje odgovara :beer: |
Pa prijašnje verzije Bsplayera, recimo sjećam se da se svaki put kad ga instaliraš nalazio u gabest direktoriju. Dok recimo sad mi ga je problem nać na hardu, jer se nisam naviko na pod Webtech-om. Ovo je ziher.
|
Citiraj:
Kod BsPlayera jedino volim to sto uzima titlove na foru pogadjanja, znaci ako se titl ne zove isto kao film onda uzima najslicniji naziv. To mi jedino fali kod MPC/VobSub. |
@tor...
moze Media Player Classic. Zato ga i upotrebljavam. Plus mozes koristiti i subtitlove koji si dodatno dl-ao (txt, sub, srt...). |
ma samo se ti zabavljaj s MPC-om, to si govorio i za Mv2player hvalio ga u nebesa pa ti je sad sranje. Reko sam ti ja, samo je pitanje vremena kad će "veliki" Costa shvatiti da je BS car;) :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw Media Player Classic je car! Brz, radi video capturing, pleja DVD, swf, te sve popularne zive i mrtve audio/video formate, lagan je i free (mada je meni to nebitno :p ) |
a sad baš da je nešto brz:rolleyes:
|
pa sto se tice startanja programa MPC je sprinter u odnosu na PowerDVD :D
|
Citiraj:
I još kada bi malo češće izbacivali finalne verzije. MPC v6.4.8.2 je od OŽUJKA 2004.g. !!! I ova verzija je Z A K O N. |
ko prstom u oko...
kad se već raspravlja o soft-playerima...
naime, potražujem jedan takav koji ima opciju da baca audio na željenu zvučnu (podrazumijeva se da se ima dvije), a ne na defaultnu, kao wmp, windvd, powerdvd koje sam isprobao... jel taj božanstveni media player classic ono kaj mi treba? |
U MPC-u odes u Option > Playback > Output
i tamo mijenjas pod "Direct show audio". |
ok, skinuto pa ćemo vidjet.
p.s.: zakaj mu je skin kao u wmp2? jel se to da promijenit? |
mozes i u winampu (options, output,direct sound) in izberes svoju karticu. naravno moras dozvoliti multiple istances.
Samo i dalje moram hvaliti MPC... jer je besplatan i zbilja ima brdo opcija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |