![]() |
Acronis-Fatal Error-Boot Drive Not Found
Instaliro sam uredno program, resetiro nakon instalacije i napravio njegov rescue Boot CD (SAFE i FULL verziju) i nijedan ne radi jer kad mi oce bootat sa CDa javi poruku: "Acronis Loader Fatal Error - Boot Drive (partirion) not found".
Da li zna netko o cemu je rijec?? gledo sam u njegov manual (i readme) i naravno nema nista. Pretrazivao sam forum za ovakvim postom ali nisam nis nasao...ako je ova tema vec prozvakana i odgovorena pardon unaprijed.. Inace konstantno koristim Nortonov Ghost i radi savrseno ali ja sam otvoren za nove prijedloge a ovaj True Image mi se cini jako dobar...i zanimaju me neki detalji njegovih mogucnosti pa bi probao.. no NEJDE!! SOMEBODY :( ??? |
Joj ja sam imao isti problem, ali se nemogu točno sjetiti što je bio problem, mislim da kad bootaš sa tog cd-a on ne vidi sata disk, dok u windowsima vidi.
|
hm, vrlo lako moguce, ali ja nemam SATA disk :D
|
Ma o čemu od Acronisa govorimo, imao sam Acronis Partition expert( on nije vidio sata) i Acronis OS selector, kod njega mi je stvaralo problem to da je trebao Fat particiju za instalaciju.
Možemo sa sigurnošću zaključiti da sata disk nije problem kod tebe:D |
pa spomenuo sam u prvom postu... Acronis True Image.. verzija 8.0
|
Ja nemam više pametnih ideja: bonker : možda netko drugi:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |