![]() |
Software koji zamjenjuje partition magic?
Pozdrav ekipa,trebao bi mi hitan odgovor.
Trebao bi mi program s kojim bi mi zamjenio partition magic. Nadam se da kuzite da mi treba program kojim bi podjelio hdd u nekoliko particija.Treba mi da podrzava vistu te windows 7. LP,Marko. |
Za win7: ControlPanel->AdministrativeTools->Computer Managment->Storage->DiskManagment. Windowsi 7 i vista imaju build in program za takve stvari. Ne treba ti partition magic ili neki slični program.
|
Acronis Disk Director
|
@Func-pretpostavljam da necu izgubit podatke?
@coconut-Probat cu s njim.;) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Takoder jedan medu boljima Paragon Partition Manager.
|
Već godinama koristim Partitiom Manager ali mi je kod djeljenja diska nekidan na win7 prijavio nekakvu grešku u strukturi diska. Nisam puno čačkao nego sam stvar obavio sa Acronis Disk Directorom. Topla preporuka.
|
Acronis Disk Director
|
Želio bih D: (sekundarnu) particiju raspoloviti po pola. Ima kapactitet 210GB, slobodno 100GB - želio bih to na pola da dobijem novu particiju od 100GB ili od npr. 50GB.
Znači staro D: 210GB (free 100GB) Novo D: 210GB (free 50GB) E: 50GB To bi bilo moguće sa "Acronis Disk Director Home" i načelno sve bi trebalo biti u redu (svi podaci gore itd.)? :stoopid: *naravno backup obavezan |
Da.
|
Acronis disk director je majka za takve stvari. Partition magic i paragon manager mi ne kuže diskove kak treba i javljaju greške nekakve. Ja ti isto preporučujem acronis.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:54. |