![]() |
Gdje u Rijeci kupit Call of Duty 4 MW2?
Poz...zanima me ako neko zna gdje ima ......pozeljno da je u blizini korza....
Hvala |
Odi to WTC-a,ona velika zgrada na Pećinama :D.I pronađi SophosLab,ja mislim da su na 4. katu.A prvo ih nazovi ako imaju 403-991.
A na korzu ne znam baš da li ima gdje ali pokušaj u naći u robnoj kući Korzo,odmah dolje ima neki shop,mislim da sam vidio da imaju igrice.I imaš u robnoj kući Ri na 2. katu Netcom,vidim da imaju igru u webshopu,pa i tamo pogledaj. Ja se drugog ne mogu sjetit.Ako ima još tko iz Ri nek kaže. @Hellsing - Javi gdje si kupio. |
provjeri i u Profilu u Toweru. trebali bi i oni isto imat, i mooozda Technomax, no cisto sumnjam. A blizu Korza jedino osim robne kuce Ri u robnoj kuci Korzo na prizemlju, HAMA Centar.
|
Šta nije bila neka prodavaonica pc igara i u prizemlju Karoline Riječke (ex Nama)?
|
zatvoreno je to ima vec sigurno 10 god :D
|
Pa nije baš toliko jer ni Karolina nije toliko otvorena. Nema veze. U Toweru bi je mogao naći jer tamo ima više prodavaonica koje bi je mogle imati: Sophos Lab, Profil Megastore, Technomax,...
|
to mi je za kolegu pa cu mu rec da pogleda to kad se vratim s praznika u rijeku..fala decki
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |