![]() |
Usluga čuvanja auta u ZGu
Bok!!
jel ima neka dobra duša da mi čuva auto na, 5, 6 dana?? u ZGu ili Velika gorica još bolje!! da ima dvorište, netreba garaža, samo da ne plačam parking na aerodromu.. Idem u pariz na 5 dana. Avion ide 30og u 8 i pol u jutro, znaci ja bi nekoga od vas pokupiuo oko 6 i pol da idemo do aerodroma, onda se mi tamo iskrcamo i vratite auto kući i tako kada se mi vratimo, mislim 3ceg dodje po nas na aerodrom... Ja dajem 200, 300kn... rađe vama nego nekom drugom!! a ako je besplatno još bolje!! Ako se dvoumite, auto je Honda Accord TypeS '07 sa čipom, usisnom granom i bez katalizatora :) :) samo je led i snjeg na sve strane, pa nema ganjanja.. ne, ne !!! inače :Machineg::Machineg: |
Štajaznam, ja bih mogao sredit, blizu gorice sam manje od 10 minuta i to, dvorište imam, a i garažu mogu sredit.
...samo kud baš sa čipom :D |
ako nista nesredis javi se posto sam ja u istocnom djelu zga.
|
Citiraj:
pa sredi nesto :) samo je jedini problem sto se moras probudit u 6 i pol.. ako ti je to problem.. jer meni je to normalno svakodnevno budjenje... @ThrB: hehe, nebi se cudio... ;) |
Eh lorde da sam doma tih dana nema bada imam mjesta za tri auta pospremit, ne bi bio bad niti u garažu ga zavaljat. Al jbg ni mene nema od 28.-og do negdi 4.-og :(
|
Gle u krajnjoj liniji ako treba mogu ti ga ja pricuvati, imam doma garazu u koju stane kamion,tako da :goood:
A i to mi je jedan od naj auta(opcenito obozavam honde).Ako placas cuvanje jos ga i ispoliram :D(šala) Gle fakat ako treba reci ja ga spremim u garazu...Tako je velika da ce se izgubiti u njoj :) I fakat glupo da placas samo da ti auto stoji na aerodromu... Mogu si misliti koliko to kosta ako je kava na aerodromu ako imam dobru informaciju 50kn :lol2: |
hehe
13kn po satu prva 2 sata i onda svaki sljedeci po 2kn ali nije to, nego radje platim vama, nego njima!! nesto sa Halosom pregovaram.. si ti micek daleko od aerodroma ? |
Citiraj:
Imam doma garazu u kojoj je inace stajao kamion ali posto je ova drzava u banani starom propala firma pa sad stoji prakticki prazna. I sto se mene tice nemoras opce platiti,to mi je blesavo.Pomoc se ne bi trebala naplacivati :fiju: EDIT: 30og sam 90% sigurno u ZG |
opa koja dobra ponuda, meni stari imao type s-a do sad nedavno al smo ga morali prodat...ja bih mozda i mogao, ali imam 19 i pol godina, ako ti to igra neku ulogu...(inace zivim u sestinama)...pa ako si bas ocajan i nista ne nadjes, javi pa cu vidit ako mozemo ista smislit.
|
Mogu ja pitat ženu koja mi iznajmljuje stan - ima slobodno parkirno mjesto u garaži u sklopu zgrade (zaštitna vrata + rampa - sve na daljinski), naravno, bilo bi besplatno. :chears:
|
A joj care kaj tebe mući ....
Ajde mi se javi. Živim 20 min od aerodroma. Tamo te ostavim i odpeljam auto starcima na dvorište. Bit će vani doduše, ali na sigurnome i na velikom dvorištu u dobrom društvu ;) Ciijena: pivkan i malko da porazgovaramo. Nisam te vidio ima 100 godina ... |
ti si mi onda najbolji izbor..
poznam te, (zenu jos nazalost ne) volis popit i imat uz sebe geek gadgete (se sjecas prvog iPaq-a u medvedgradu?? )... |
lorde, moze info, koliko si platio remapiranje ecu-a i koliko ti je konjica donijelo :chears:
|
da ti istinu kazem nemam pojma..
kada sam bio na ugradnji čipa Dastek se taman bio preselio u novu zgradu i jos nisu imali montirane valjke... tako da sam uzeo cip od frenda koji ima identican auto i modove i od njega kopirali mapu na moj cip.. tako da nije bio na valjcima... mislim oko 10-15 konja da sam dobio... a platio... ne sjecam se, bilo je to prije 2 god.. mislim 5000kn |
šta si unichip stavio gore? ajoj...:D koliko troši više? unichip je na lošem glasu zbog načina na koji radi...jesi imao problema?
|
nikad problema, a sto se tice potrosnje.. nemam pojma jer sam ga bio odmah stavio nakon mjesec dana sto sam imao auto...
edit: onda nije niti bilo nesto bolje da se stavi... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |