PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Usluga čuvanja auta u ZGu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=171152)

LorD ClockaN 21.12.2009. 15:11

Usluga čuvanja auta u ZGu

Bok!!

jel ima neka dobra duša da mi čuva auto na, 5, 6 dana?? u ZGu ili Velika gorica još bolje!!

da ima dvorište, netreba garaža, samo da ne plačam parking na aerodromu..

Idem u pariz na 5 dana. Avion ide 30og u 8 i pol u jutro, znaci ja bi nekoga od vas pokupiuo oko 6 i pol da idemo do aerodroma, onda se mi tamo iskrcamo i vratite auto kući i tako kada se mi vratimo, mislim 3ceg dodje po nas na aerodrom...

Ja dajem 200, 300kn... rađe vama nego nekom drugom!!
a ako je besplatno još bolje!!

Ako se dvoumite, auto je Honda Accord TypeS '07 sa čipom, usisnom granom i bez katalizatora :) :) samo je led i snjeg na sve strane, pa nema ganjanja.. ne, ne !!! inače :Machineg::Machineg:

Halos 21.12.2009. 15:56

Štajaznam, ja bih mogao sredit, blizu gorice sam manje od 10 minuta i to, dvorište imam, a i garažu mogu sredit.

...samo kud baš sa čipom :D

Codiac 21.12.2009. 15:58

ako nista nesredis javi se posto sam ja u istocnom djelu zga.

LorD ClockaN 21.12.2009. 16:47

Citiraj:

Autor Halos (Post 1516943)
Štajaznam, ja bih mogao sredit, blizu gorice sam manje od 10 minuta i to, dvorište imam, a i garažu mogu sredit.

...samo kud baš sa čipom :D

pa sredi nesto :)

samo je jedini problem sto se moras probudit u 6 i pol..
ako ti je to problem.. jer meni je to normalno svakodnevno budjenje...

@ThrB:
hehe, nebi se cudio... ;)

Wolverine 21.12.2009. 18:30

Eh lorde da sam doma tih dana nema bada imam mjesta za tri auta pospremit, ne bi bio bad niti u garažu ga zavaljat. Al jbg ni mene nema od 28.-og do negdi 4.-og :(

micek_kc 21.12.2009. 18:45

Gle u krajnjoj liniji ako treba mogu ti ga ja pricuvati, imam doma garazu u koju stane kamion,tako da :goood:
A i to mi je jedan od naj auta(opcenito obozavam honde).Ako placas cuvanje jos ga i ispoliram :D(šala)

Gle fakat ako treba reci ja ga spremim u garazu...Tako je velika da ce se izgubiti u njoj :) I fakat glupo da placas samo da ti auto stoji na aerodromu...
Mogu si misliti koliko to kosta ako je kava na aerodromu ako imam dobru informaciju 50kn :lol2:

LorD ClockaN 21.12.2009. 20:00

hehe

13kn po satu prva 2 sata i onda svaki sljedeci po 2kn

ali nije to, nego radje platim vama, nego njima!!
nesto sa Halosom pregovaram..

si ti micek daleko od aerodroma ?

micek_kc 21.12.2009. 20:26

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1517194)
hehe

13kn po satu prva 2 sata i onda svaki sljedeci po 2kn

ali nije to, nego radje platim vama, nego njima!!
nesto sa Halosom pregovaram..

si ti micek daleko od aerodroma ?

bas i nisam blizu,inace sam doma u Koprivnici.Ali ako trebas mjesto gdje ti nitko nece ogrebat auto kljucevima/vratima ili iz ciste ljubomore to je kod mene :kafa:
Imam doma garazu u kojoj je inace stajao kamion ali posto je ova drzava u banani starom propala firma pa sad stoji prakticki prazna.

I sto se mene tice nemoras opce platiti,to mi je blesavo.Pomoc se ne bi trebala naplacivati :fiju:
EDIT:
30og sam 90% sigurno u ZG

rokoko 21.12.2009. 20:38

opa koja dobra ponuda, meni stari imao type s-a do sad nedavno al smo ga morali prodat...ja bih mozda i mogao, ali imam 19 i pol godina, ako ti to igra neku ulogu...(inace zivim u sestinama)...pa ako si bas ocajan i nista ne nadjes, javi pa cu vidit ako mozemo ista smislit.

flajpan 21.12.2009. 21:46

Mogu ja pitat ženu koja mi iznajmljuje stan - ima slobodno parkirno mjesto u garaži u sklopu zgrade (zaštitna vrata + rampa - sve na daljinski), naravno, bilo bi besplatno. :chears:

Paske 22.12.2009. 20:15

A joj care kaj tebe mući ....

Ajde mi se javi. Živim 20 min od aerodroma. Tamo te ostavim i odpeljam auto starcima na dvorište.

Bit će vani doduše, ali na sigurnome i na velikom dvorištu u dobrom društvu ;)

Ciijena: pivkan i malko da porazgovaramo. Nisam te vidio ima 100 godina ...

LorD ClockaN 22.12.2009. 20:36

ti si mi onda najbolji izbor..

poznam te, (zenu jos nazalost ne) volis popit i imat uz sebe geek gadgete (se sjecas prvog iPaq-a u medvedgradu?? )...

HONDA type R 22.12.2009. 22:27

lorde, moze info, koliko si platio remapiranje ecu-a i koliko ti je konjica donijelo :chears:

LorD ClockaN 22.12.2009. 23:16

da ti istinu kazem nemam pojma..

kada sam bio na ugradnji čipa Dastek se taman bio preselio u novu zgradu i jos nisu imali montirane valjke...

tako da sam uzeo cip od frenda koji ima identican auto i modove i od njega kopirali mapu na moj cip..

tako da nije bio na valjcima... mislim oko 10-15 konja da sam dobio...

a platio... ne sjecam se, bilo je to prije 2 god.. mislim 5000kn

Thoroughbred B 23.12.2009. 15:36

šta si unichip stavio gore? ajoj...:D koliko troši više? unichip je na lošem glasu zbog načina na koji radi...jesi imao problema?

LorD ClockaN 23.12.2009. 15:41

nikad problema, a sto se tice potrosnje.. nemam pojma jer sam ga bio odmah stavio nakon mjesec dana sto sam imao auto...

edit:
onda nije niti bilo nesto bolje da se stavi...

Thoroughbred B 23.12.2009. 15:50

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1518873)
nikad problema, a sto se tice potrosnje.. nemam pojma jer sam ga bio odmah stavio nakon mjesec dana sto sam imao auto...

edit:
onda nije niti bilo nesto bolje da se stavi...

onda super...ja sam čuo svašta za unichip a pogotovo za auto tim... :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27.