![]() |
ST enterprise OTKAZAN od UPNa...potvrđeno
Eto, u rukama katastrofalnog vodstva UPNa, koji je nizao grešku za greškom, i "biznismena", khm, ode on...
S obzirom da je ušao u syndication, i tako ga već ima na nekim drugim stanicama, postoji šansa da se nastavi...ali to je tako malo, malo... Najvjerojatnije je ovo KRAJ!R.I.P. Enterprise.Nije više niti jasno ššto će biti s TREKOM, jer se dovodi dosta toga u pitanje.Šteta. You have always been...and always will be my friend...reklo bi se. |
Šmrc :(
Nadam se da će barem dovršiti 4. sezonu :( |
E, to ne znam...
ja sam još davno govorio, od samog početka, da je UPN POGREŠKA, iz 1001 razloga.Jednostavno, oni niti su takva TV, niti su dobro pokriveni, katastrofalni termini...šteta.Valjda hoće završiti. Možda ga još i kupi i nastavi netko drugi, though i doubt it.u 4. sezoni bio je i najbolji dosada. |
NOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu : DualWiel : Drone : : Machineg : axeman : : quake2 : : suicide : giljotin : wtf : : flyingey
|
Citiraj:
|
jes , šating down Enterprise is fjutal , we vil vač T'pol agejnd:)
|
Citiraj:
|
ma daaaaaj... kako jadno!!!!!
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: cijelu star trek fransizu treba iz UPN-a predat Sci-Fi Channelu. "SCIFI.COM is operated by Universal Television Networks, part of NBC/Universal." |
|
Jadno,stvarno jadno- ali sumnjam da ce sve samo tako završiti :fuming:
|
http://www.msnbc.msn.com/id/6902611#survey glasajte molim vas :(
|
a ja se bas pitam zasto nema novih epizoda.
Mislim da su duzni barem zavristi sezonu nekako. |
a sta rec? kurac od ofce... zao mi je al life goes on, zavrsit ce 4 sezonu tak su obecali...
|
Oh may god they killed Enterprise,they bastards!!!!!!:rambo: :rambo:
Ja ne vjerujem. Gadovi jedni. JEste li prmjetili da su opet počeli zamjenjivat ST s saborom i tim glupostima:mad: |
Imam neki osječaj da ostatak svijeta koji ne glade ST mrzi nas trekije i rade sve da nas za*ebu :fuming:
|
: CoolRamb : CoolRamb nema veze, borit ćemo se kao kod AR-558 : CoolRamb : CoolRamb
|
jucer ujutro sam gledao "zadnju epizodu" Star Trek Enterprisea i na kraju je pisalo to be continued. Mislim da ce biti jos par epizoda jer onako ne mogu zavrsiti.
|
Citiraj:
|
ah tako recite.... mislio sam da ce skenslati sve to u roku 2 epizode....
|
Citiraj:
Dvije o Kligoncima Jedna samostalna Dvije o paralelnom svemiru Zavrsna trilogija |
tnx...
|
Za sve trekije je već davno počelo vrijeme za akciju, postoje grupe, postoje sajtovi...
ajmo malo!Aktivirajte se da napravite nešto!Nemojte samo čekati i gledati kako sve klizi... Iako su šanse za uspjeh remote, nije potpuno isključeno da će još uspjeti. Kako rekoh, trese se cijela franšiza, a ovo i joj mogao i biti posljednji čavao za lijes... Ajmo, ajmo...što više osoba nešto napravi, to bolje.Imate net, potrudite se... saveenterprise, pa grupe... |
Citiraj:
|
malo je ljudi koji uopce voli SF. a jos manje od tih koji vole Star Trek.
to nije neki Samir autobank, Vila marija, Dadilja, koju gleda svaka domacica, penzioner i onda kazu ah mi imamo 10 milijuna gledatelja npr u Velikoj Britaniji dok Star Trek gledatelja samo 1 Milijun. Ipak je Star Trek samo za fanove tog serijala, ti ljudi vjeruju u njega, on im pruza veliko zadovoljstvo, to je nama vise o serije to je nas virtualni svemir. Za obozavatelja star treka svaki serijal je dobar i svaki fan ce jednako gledati,kupiti,prozdirati star trek serijal dok god on zivi. a procitao si i u ovom topicu sto ljudi misle o star treku i kako gledaju na ukidanje. to su pravi fanovi. mislim da gledas s gledista generalne populacije i financijske isplativosti kojoj star trek nista neznaci, jer da ti ista znaci znacila bi ti svaka minuta svake serije kakva god bila, to znaci biti fan. a sad komentari kako se slabo prodavao i nije izvrsna serija. To se mozda CBSu, UPNu i Paramountu slabo prodavao za razliku od debilne Dadilje koju mogu stavit i vise zaradit. a da nije izvrsna serija to je tvoje misljenje jer tebi ocito star trek nije nesto izvrsno i nedozivljavas ga kao nesto vrlo posebno. a evo ti i dokaza ljudi idu sami platit sljedecu sezonu. http://www.trekbbs.com/threads/showf...7&fpart=1&vc=1 a evo ti i ankete pa pogledaj rezultate sto fanovi star treka misle http://www.msnbc.msn.com/id/6902611 |
To legendo!!!:beer: ST mi je katkad jedin razlog zbog kojeg živim:D Zadnji put sam propustio epizodu na HRT-u još kad je bio DS9, svaki dan kad ne mogu pogledat snimim!
:beer: |
Citiraj:
http://img212.exs.cx/img212/7840/trekin4un.jpg Ovo je samo mali dio koji mi je trenutacno dostupan, a da ne pricamo kako mi je cijeli TOS na DVDima ostao na moru:( kao i prve tri sezone TNGa koje su kod frenda i da je 70% mojih ST knjiga posudjeno ili nisu na polici blizu mene. A posebice mrzim kada me prozivaju ljudi koji da nije bilo HRTa po kojem bezgranicno pljuju i Mudrinicevog MaxHocuADSL flatratea prva tri mjeseca ne bi vidjeli Treka. Tako da mi nemoj dizat zivac i pricat kako ja nisam Treker i da ga ne dozivljavam kao nesto posebno, jer su takvi Rambo Enterprise napucaj-me-sad tipovi i unistili Trek. Hvala Bogu da su ugasili Ent, jer kad spucaju B&B, _mozda_ dobiju svijeze ideje. |
Kakva je ta enciklopedija daj koju slikicu iznutra :D
|
Citiraj:
|
Bubba a di ti je
http://img212.exs.cx/img212/4241/dsci00061ra.jpg hmmmm:rolleyes: :D btw. daj mi reči di kupuješ knjige od star treka , ja sam bil tražil po inter liberu ove godine ali samo samo ovu našel ( naravno još sam si onda kupil misterije svjeta , tajnu kristalne lubanje , genetiku za početnike ,2-3 knjige od Ericha von Danikena pa onda nekaj o kvantnoj fiziki itd i tak spiskal 1200 kn na knjige umesto na grafičku koju sam trebal kupiti :D :D :D ) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |