![]() |
DSL 1.5mbit FLAT T-scum-dojam itd.
Evo, radi...i prešlo čak 163kb/sec.
Drži se stabilno, kod T-scuma je flat, nema "30gb", pa onda "peri-deri". Tako će i biti...DLa se 100 na sat... |
Radi s kojim modemom?
|
Citiraj:
S zamijenjenim siemensom.Stari je bio krepao.Ovaj FLAT na 1.5mbit je odličan. |
Citiraj:
|
163? Ja postižem 75 na 768, a na 384 sam maximalno 37 postizao....
Ne sviđa mi se to. Nije dovoljno blizu teoretskom maksimumu... |
A ja još ne mogu imati DSL. :(
|
Nije blizu , a ovisi i o kvaliteti linije, a kod tak velikih brzina i do opterecenja servera.
Meni ide na 384 sa 42 Kbps Citiraj:
|
Meni ide 5 na 50.6 :p
|
kod mene će DSL doći najkasnije za 3 mjeseca...
do tada ću se mučiti na 56k |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za modem je jako velika razlika...
|
Lijepo je vama, vidim. Ja još puzim na ISDN-u. Al to mi je za po doma dosta.
Ozbiljnije se skida na faksu s nekih 500 kB/s.:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je rekord 3MB/s :D (megabajta, NE megabita). Lokalna veza je 100mbit, a vanjska 1000mbit |
dok sam ja bia na faksu bila je gigabitna veza po laboratorijima tako da ispod 1MB nije ni padala :D, DC++ eMule i ostalo je radilo punom parom, svako malo 40GB disk je bia u akciji
|
Ja uživo vidio na faksu brzinu od 423 kb/s downloada, ali
faks ima svoju mrežu neovisnu o T-Koma , T-smrt T-neisplativost i Glup ko T-le sistema:D jer se sva komunikacija vrši preko optike:rolleyes: a ne dialup 56k:D :D :D :D :D :D :rolleyes: :rolleyes: :cool: :cool: :cool: :o :p :) ;) :mad: :clap: :clap: :argue: :smoke: :gringo: :fuming: :fuming: :fuming: :rolleyes: :o :rambo: Pozdrav svima i "skidajte uspješno":D |
ja sam na faksu povuko 2.53MBAJTA / s, ... no da vas pitam
posto je na faxu onemogucena bilo kakva instalacija, skinuuo sam emule binary i htio sam s tim potegnut, No:: na pocetku sam potpiso da necu koristit u ilegalne svrhe, i bez p2pa bla bla bla. (btw. jok, educirat cu se s takvom vezom!;)) i zanima me dal netko moze vidit (oni kaj kontroliraju, ak kontroliraju..) da ja skidam prek emule, mislim, prek tog protokola? s druge strane, zbog brzine, torent bi bila dobra opcija, e sad ima koji nacin da skidam s tog, al bez da moram nest instalirati? |
First of all, idem na FER.
Drugo, odnosi se na skidanje p2p, a ne sa servera. Treće, u vrijeme onog posta nije bila postavljena 54 mb infrastruktura pa je ograničenje bio 11 mb wlan. Inače FER je sa SRCE-m povezan sa 11 Gb/s. |
a i strojarstvo je blizu...
|
FSB<->SRCE
10 Gb/s Ma stvar je da na FER-u ima cijelo čudo kompova pa kad se bandwith podijeli na sve njih ostane svakom neka sića na razini 10-ak Mb/s. Što se tiče ovog kontroliranja, prijatelj mi je nešto drobio da je u sveučilišnoj knjižnici onemogućen p2p. Jel zna tko šta o tome? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |