![]() |
Internet za studente
Posto sam student, problem mi je sad taj internet.U stanu imam samo uklucen telefon pa bih zelio i prikljuciti internet.Htio bih prikljuciti internet bez potpisivanja ugovora (ako ima) jer neznam koliko cu biti u stanu uopce.
Uglavnom trazim jeftinij internet jer ipak sam student, znate kako je, pa ako ima netko kakav prijedlog bio bih mu zahvalan. |
cini mi se da ovo nije lose za studose
|
Citiraj:
|
pitanje je za što ti internet treba
jer ako je za skidanje nekoliko GB dnevno i više onda će ti trebati ADSL (t-com, optima, iskon....) možeš i platiti nešto više pa ideš bez ugovora na 1, 2 godine više ovdje za 200 kn je T-com dosta jeftiniji prema ostalima, a ako se preseliš samo nazoveš i veliš da ti premjeste i priključak za 99 kn @pasanac da, trebaš se spojiti na UMTS ili HSDPA inaće je jako sporo :( |
Optima:
Mjesecna naknada za 2.048/256 kbps 38,31 kn Osnovni paket prometa u koracima od 2 GB 15,12 kn ili FlatRATE 50.41 kn Cijena: 53,43kn ili 88,72kn + telefonska pretplata koju ionako placas... Eh, da je bar meni optima dostupna... |
@Big Guy
Uglavnom trebao bi mi adsl, ocito je onda da je najisplativije po tome uzeti t-com, nego me jebu ti glupi ugovori. |
Citiraj:
|
Citiraj:
i pogledaj si u vezi dsla duo carnet, optima carnet i te opcije,.... jer cu oni medju najjeftinijima, samo ne znam jel ima tam di ti studiras... i p.s. nema neta bez ugovora, cak je i onaj vip il tele2 na ugovor :) i to godinu i pol ili 2... studiro ti il ne studiro.. |
Citiraj:
U Rijeci inace studiram, tamo bi trebalo imati... Ovaj put x-ica ne pali :D |
Citiraj:
|
frendice u rijeci imaju onaj iskon carnet, 5mbita flat rate za 100 kn mjesečno. žive u jednom od onih nebodera na zametu.
a vip/tele2 mobilni net ne mora nužno bit na ugovor, kupi usb modem od nekoga na forumu ili ako imaš mobitel sa hsdpa modemom. ja sam ovo ljeto uzeo tele 2 mobilni net i mogu ga raskinut kad god hoću. koristim mobitel sa umts modemom. |
ja vec dugo vremena trazim nesto za sebe pa nikako naci. ja NEMAM pristup telefonu u stanu gdje sam sada. a kakvi su oni stickovi od vipa ili T-coma ? vise ni sam ne znam:stoopid:
|
Citiraj:
tocno ovo, samo sto ja isto imam doma, samo nije carnet, nego za obicne (jer tog nije bilo kad sam uzimao net).. http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_sp...zba_duo_carnet vamo si provjeri... 100kn i bolte uvo :) Citiraj:
ja i frend smo prek vipovog derali SOF na netu danima i nije presao racun.. tak da je ok sto se tice brzine i tog.. .al u zg, za ri nisam siguran. |
ri je OK pokrivena, na potoku unutar onih kućerina za zidovima od pol metra uspije se spojit na hsdpa (iako, to vrijedi za vip, mislim da je tele2 signal u puno lošijem stanju, u indexu nemam uopće tele2 signal ili ga jedva ima, a vip bude skoro full, osim ako nisu u skorije vrijeme montirali neki repetitor). iako, vip se najviše i isplati, 150 kn za 10 gb. a to je sasvim dosta, ionako za sva skidanja koristiš wireless od faksa. za torrente ti lako neki frend na adsl-u pomogne.
|
ufatili ste se rijeke ko pijan plota.
kakvi su oni karnetovi stickovi? cuo sam 1 GB za 50 kuna, jeli to istina ? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
to je ok ,meni treba 1Gb to mi dosta. samo 50 kuna ? i to je to? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:37. |