![]() |
radeon 9700/9800pro vs 6600GT
zanima me jel ima gdje testova da vidim kak se ponasaju?zanimaju me i vasa iskustva?hvala
|
9700pro je najjaca graficka ikad proizvedena :D
|
9700 pro i 9800 pro nisu bas iste grafe.Mislim da je 6600GT jaca od 9700pro a MALO jaca od 9800pro. Bar sam tako negdje procitao.
|
Citiraj:
|
sorry BUT : nono :
|
Citiraj:
Evo kartice koju nažalost nikad neću vidjeti uživo :( Al tebe volem, to je fakat... Ti si mi ljubav jedina... [/odnosi se na karticu, ne na tebe Freek, you sick pervert :p ] http://www.dansdata.com/images/triplexgf4/card500.jpg |
Citiraj:
To da je preradit na današnje uvjete pa to bi razaralo konkurenciju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
volio bih:smoke: |
catkiller jel to ti4600?il koji jarac?koji proizvodac?
|
Triplex Silver Gf4ti , ima ih od Ti4200 na dalje, srebrni PCB - slin slin....
Ako netko prodaje dajem za nju A64 zajedno sa pločom :) |
gdje je toga bilo za kupit?
|
Imaš na njuzima Gf4 4600Ti Asus deluxe verzija.:beer:
|
taj trazi 650kn,to sam ja htio,al 6-ero umim se
|
dogovorio sam sa likom cijenu od 600kn za tu sa njuza ti4600,jel se isplati to uzet?
|
A valjda isplati , ipak je to mrcina od grafe.
|
Citiraj:
|
Ja imao asus 4600ti deluxe
Imao ju je i vga-killer, možda ju ima i dalje. Imao sam prvo izdanje kartice koja se nije dala clockat skoro ništa, tako da sam bio razočaran u njezine OCerske mogučnosti, ali kao stock je bila mrak. Probao sam na njoj svakakve volt modove, ali niti jedan nije radio. Pozitivno je to da je nisam spalio nego prodao i radi dan, danas |
Imam ju još uvijek.
@ komer - zemi ju slobodno jer je u stanju terat i najnovije igre bez beda. Narafno ne u nebeskim rezama, ali dovoljno da slika dobro izgleda. |
Citiraj:
|
uzo sam 9700pro i zadovoljan sam!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |