![]() |
Omega vs. Ati AIW 9800se
Znade li netko na koji nacin natjerati da sve radi kako treba, kao sa catalystima?
Ili je normalno da omega driver radi probleme tuneru? :smoke: |
Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
Probaj samo nakon instala Omege u Device Menageru reinstalirati WDM. Kakve probleme imaš točno? |
Posto omega sama od sebe otkljucava pajpove na 9800se,da nemas mozda slucajno problem s kojim pajpom kad ih otkljucas?
|
Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
:smoke: |
Citiraj:
Pojma nemam,to mi je novo i nisam bas upucen,tak da cu morati malo prokuziti o cem je rijec i uhvatiti se googla:) ako imas koji link pa napisi ;) :smoke: |
Re: Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
To si krivo napisao ili??? Samo Omega drivere instaliraš, nikakav crni ATI-jev CP. U Device Menageru desni klik na taj unknown device, i apdejtaj drivere (WDM) Ili sa CD-a ili gdije si ih već prije instalirao na hardu. |
Re: Re: Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
Tipfehler!!!automatisch!!!:) nisam stavljao cp! To sta mi preporucas sam jucer i danas ponovio nekoliko puta!uopce mi ne kuzi driver!i rucno sam pokrenuo wdm,ali nista,samo mi se nakon restarta vise ne podize manager,ali unknown u njemu i dalje!!!:fuming: skinut cu novi wdm pa probati i javim onda.i da,softmod radi!;) :smoke: |
Re: Re: Re: Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
MMC custom, ne automatski, tak da provjeriš opciju za TV. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
Jelc, :beer: :beer: :smoke: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omega vs. Ati AIW 9800se
Citiraj:
Redoslijed instaliran ja drivera i WDM je jako bitan kod grafi s VIVO/AIW opcijom...
|
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |