![]() |
Uvoznik za Intel SSD?
Dakle trazim koja firma je u hrvatskoj uvoznik za intelove ssd-ove?
Svima više manje piše da uvoze intel, ali tko od njih uvozi diskove. Msan nije.... Ima netko neku informaciju? :chears: |
Nazovi neku trgovinu koja ih prodaje i pitaj.
|
asbis
|
MSan i Asbis... evo, ovaj x-25m na mom stoju je MSan uvezao.
|
asbis uvozi intel msan je 90% uzeo te hardove od asbisa.
|
e ovak, imam pitanje što se tiče asbisa. oni su dobavljači, to mi je jasno, al moje pitanje je jel se može od njih uzet ono po jedan komad nečega, il funkcioniraju tako da moraš uzet robu na veliko?
|
moras uzeti kao firma robu od njih naravno trebas otici i na sastanak sa njima da dobijes ulaz na webshop itd itd itd .
ako trebas intelov ssd disk baci oko na nabavu net ima ih po firmama ako ocekujes da je u asbisu 20-30-50% taj disk jeftiniji onda se jaaaaaaaaaaaaako varas. |
Mozes i jedan komad, ali kao firma.
Ja sam ih zatrazio ponudu za 2 diska, i mogu ti reć da baš kako je Codiac rekao, ne da nije jeftinije nego je cijena i visa nego u nekim dućanima :nono: |
aha, dakle može. al ne zanimaju mene ssdovi, nego druge stvari tipa memorija, procesori i hardovi. naprimjer, X4 620 košta 120usd=607 kn ono, ušteda je 100tinjak kuna, nije baš malo. recimo, za ovak konkretni artikal bi se isplatilo, ne?
edit: e, jeste primjetili da je giga kingmaxa 800mhz, u asbisu 13,6 usd=69 kn. a u dućanima je po 170 kn. ko tu kome jaja pod bubrege prodaje? O.o |
Citiraj:
|
dobro, u tom slučaju bi se svejedno isplatilo uzet memoriju O.o procesor već lagano otpada....
|
ssd.hr?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |