![]() |
Sugestine Online kupovine (Protis, Optimum, Diskont24..)
Pozzzzz!
Planiram si ubost Panasonic plazmu 37" i vidim da je najeftinija u online trgovinama kao Protis, Optimum, M computers i sl. Jel netko imo kakvih problema sa dotičnim firmama? Ja sam inače znao kupit par stvari u diskont 24 al vrijednosti oko 1000 kn. A pošto je plazma oko 5000 kn htio bih čut vaše dojmove. Tnx |
ja bi na tvom popisu isao na protis, jer za njih znam i imam super iskustva.. sa ovima ne znam...
a i u protisu lijepo narucis robu, kad ti dodje platis i to je to, ne znam kakvog bi drugacijeg kemijanja bilo, isto kao i u drugim trgovinama normalnim, samo pricekas robu da dodje i ok.. naravno, doticni tv pogledas u nekom velikom centru gdje ga imaju :) |
ne spominjite mi protis, izgleda da imamo jako sličan broj, jer me ekipa stalno zivka u stan i traže Protis.. :grrr
|
Citiraj:
p.s. mene zovu za auto kucu tomic :) |
Pročitaj malko ovaj topic, pa razmisli :D
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105651 Samo kaj je najjeftinije, ne znaći da je najbolje. Koliko para, toliko i muzike vrijedi i u ovom slučaju ... |
Sa navedenim trgovinama imam dobra iskustva ali više nikada neću kupovati Monitor,LCD TV,Plazme i sličnu tehničku robu pez provjere na licu mjesta pogotovo kad je par tisuća krznaša u pitanju i naravno provjeriti tko je dobavljač i koji servis servisira kupljenu robu(gdje).:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21. |