![]() |
Resetiranje
dobar dan prije svega i imam jedan problem pa ako iko zna sta bi moglo bit nek pomogne.Komp radi nekad 5 min nekad pola sata nekad sat i onda zasteka al se ne igraju igrice ni nista zahtjevno nego cisto surfanje i slusanje mjuze.pa jel bi mogo rec neko ako zna sta o tome sta bi moglo bit.Hvala
|
Koji komp?
|
p4 s478 2.8ghz,4x256mab rama ddr 400mhz, 320 sata disk,maticna abit ic7,graficka 9550 ati radeon
|
Jucer ti je bio vidoviti Milojko na Novoj. Isto mozemo lupati kao i on.
|
a pa ok znam al mozda je ko imo koji slicni problem pa zna kaj bi moglo bit odprilike jer nemam ideje sta radit vise jer je maticna,proc, memorija i graf radila u drugom kompu godinama sve normalno i sad odjedamput nes ne stima jer je stavljen veci disk a nema nikakve greske na testu
|
Citiraj:
|
dobro evo 400 watta no name, przilica lg sata i dvd rom lg i ima mreznu he he
|
Preciznije malo opiši to štekanje, gasi se komp? Smrzne se? BSOD? Artefakti na ekranu? Wtf? :D
|
ovak kao sto sam reko komp radi normalno nekad 5 minuta nekad 1sat nekad 5 sati,i onda zasteka sve znaci nikakve greske nema nikakav plavi ekran ama bas nista ne izbaci samo zasteka,shvatio bi da to radi na igricama al jedno obicno surfanje i slusanje mjuze,i onda resetiras i sve normalno,e sad nekad se sam resetira nekad ga moram ja
|
Citiraj:
Provrti error scan sa HD Tuneom. |
disk je hitachi 320 gb,e tocno i jesam s tim hd tune i za bad sektore ne onaj quick nego normalan kaj traje ohoho i sve stima
|
Citiraj:
Sljedeći korak je testiranje memorije ne errore, memtest si sprži na bootabilni CD, pokreni iz biosa i provrti scan 2 passa. |
e tocno to sta si reko gumb je jedini spas,e vidis to nisam napravio iz boota bas cu ic sad to probat poslje rucka,thanks
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |