![]() |
Laptop do 4k kuna.
Ekipa ako može nešto do 4 tisuće kuna a da ima windowse. Nemora biti ništa posebno uredske gluposti muzika i filmovi.Bilo bi dobro da ga mogu kupiti negdje po Splitu.
|
Teško je naći nešto solidno sa winsima za tu lovu. Malo preko 4k + 50kn dostava
http://www.analogbit.hr/index.php/Ac...ypage.tpl.html Imaš ga i u Linksu, ali 200kn skupljeg http://www.links.hr/index.php?option...kl=013.100.278 |
Pogledaj ovdje, odličnih laptopa ima debelo ispod 4000kn s OSom, ovi CPQ610 mi se posebno sviđaju. Bolju ponudu ćeš teško naći negdje u trgovinama, u ST pogotovo. Dogovori s čovjekom neku dostavu i svi sretni. :)
|
Gledao sam taj oglas. Ti Compaqi imaju X3100 grafiku koja je dosta lošija i zastarjela u odnosu na HD4500M.
http://www.analogbit.hr/index.php/Hp...ypage.tpl.html |
Istina, ali je više nego dovoljna za "uredske gluposti muzika i filmovi", meni još starija GMA950 dobro služi za tu namjenu. :)
|
Citiraj:
rade ti dostavu do Splita 57kn |
a do cca 4kkn sto je najisplativije/najbolje općenito OS nebitan grafa nije primarna?
hp 4510s, dell vostro 1015, toshibe, aceri....lenovo sl510, g550? |
evo imam ja u kutiji zapakovan toshiba L500-128 sa original windovs vista.650 eura,ok
|
Tokom vikenda sam radio na Toshibi Satellite L500-1EU. Mogu reći da sam ostao ugodno iznenađen. Driveri za XP skinuti sa službene strance su svi proradili iz prve. Tipkovnica je solidna iako me smetao nešto uži i čudni Enter (ima oblik naopakog slova L s tim da mu je kraća stranica gore i okrenuta ulijevo). Malo neobično mi je bilo i činjenica da nema posebnu tipku za paljenje wlana već je po defaultu na On čim se lap upali (ovo se može promijeniti u BIOS-u). Jedina zamjerka je bila na zagrijavanje proca koje se osjećalo na doljnjoj strani lapa.
|
ili ces hp 6735s 450 eura star 2 mjeseca ima xp
|
l500-128 ima za palit wlan.stisnes tipku fn i f8 i izadje ti gore ceo red sta zelis raditi.inace je baba roga
|
Ima i ova Toshiba paljenje pomoću Fn tipke. Mislio sam na tipku samo za to kao što to imaju HP-ejci (doduše, na nekima pališ wlan i BT istom tipkom).
|
hej a kako mogu da prebacim wistu na nas jezik.laptop kupio u spanjolskoj neki dan i sad ga ocu prodat posto imam 3.pa me interesuje kako vistu koja je original sa laptopom prebacit na nas jezik?
|
Nikako. Moraš instalirati HR verziju Viste.
|
kako da prebacim vistu na nas jezik.toshibu nekidan kupio u spaniji ima vistu original
|
a imali negdje da to skinem i ukucam moj kod viste
|
Nazovi 0800 300 300 pa pitaj
btw, postaješ naporan s time nuđenjem svoje Toshibe svim živima. Stavi ga na tržnicu ili u oglasnik. |
čovek a zbog čega ljutnja-moje da postavim a ko hoce da čita moze-ko nece nemora.zar nije tako
|
Citiraj:
|
svasta.bas svasta se moze srest po netu.pozzzzz
|
Citiraj:
pa vidi se iz prilozenog,em sta si upao covijeku u temu em sto navaljujes sa tom prodajom..postoji tema za prodaju pa tamo napravi svoju temu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |