![]() |
uTorrent backup postavki prije instalacije OS-a
Imam pitanje ako mi itko može na brzinu odgovoriti.
Planiram danas puknut W7 na komp, čistu instalaciju, pa me zanima slijedeće: Pošto imam Utorrrent instaliran na C: particiji koja će se formatirat, dali se može kako taj program i sve njegove aktivnosti prebaciti na drugu particiju tako da mi nakon reinstalacije OS-a taj program odmah nastavi tamo gdje je stao, da nemoram ručno reseedat svaki file koji se trenutno upp-a? Ili sam ipak osuđen na ručno reuppanje...? Edit: Jbg modovi opet sam zaebo, vjerovatno sam ovo trebao stavit pod aplikacije negdje, ako nije problem premjestite, ako je, brišite. Još jednom isprika. |
Citiraj:
C:\Documents and Settings\korisničkoime\Application Data\uTorrent i nakon što instaliraš (i zagasiš) uTorrent na sedmici, prebaci sadržaj u: C:\Users\korisničkoime\AppData\Roaming\uTorrent |
Odlično, puno hvala, skratio si mi posao dobrih pol čuke, već sam krenuo zapisivati šta imam sve gore :)
E sad da vidimo šta će reć ta sedmica, jesam li bacio lovu u vjetar ili se isplatilo :) |
admin nije prebacio i moj post ovdje pa cu opet napisat..
ja sam ovako napravio jos davno. iz %AppData%\uTorrent kopiras sve fajlove i prebacis u folder u kojem je instalirat utorrent. onda to prebacis na particiju koju ne formatiras. instaliras windowse i onda utorrent preko prebacenog foldera i sve ostane kako je bilo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |