![]() |
Troumljenje
Troumim se između tri venta
1.sharkoon 120mm silent 2.YS tech 120mm silent 3.cooltek 120mm silent Bitna mi je tišina. Svi proizvodi se mogu nač u linksu. Koji da izaberem. Za ys techa sam čul da je katastrofa. |
Cooltek ima molex konektor pa zaboravi spajanje na potenciometar. Ja bi Sharkoona uzeo.
|
Re: Troumljenje
Citiraj:
Citiraj:
@Fleks dotičnog anteca ti i preporučam za kupnju, ~100kn u Labu2000, na 7V se ne čuje. Cooltek i Sharkoon nemam pojma kakvi su. |
Citiraj:
|
Re: Re: Troumljenje
Citiraj:
|
Citiraj:
Potrošnja: 2.11W Protok zraka: ca. 54 - 98 m3/h Buka: ca. 17 - 30 dBa (max.) Konektor: Molex Dimenzije: 120 x 120 x 25 mm Laže selo lažu ljudi! |
To kaj napišu je obično jedno velko sranje!!!
|
Uotslaom ne zanm o čmeu prčiaš jer mi rjeič VARIBIJANLNU aslpoutno nštia ne znčai. :D
|
varibijabilni. aka promjenjiv. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A kom se nisu oni zamjerili. 2 priče koje mi se sada neda pisat. Podrazumjevaju odlaženje nekoliko puta kod njih onako bezveze. Jer su im zaposlenici idioti itd...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isao sam s drugom kupiti neko racunalo, i trazili smo dva modula od 128 MB RAMa. Oni to nama strpaju, a ja na nesrecu nisam pogledao sve prije no sto su nam dali (a to mi je obicaj, inace). I vec smo mi bili kod one zeljezne lese na Bastijanovoj, kad trce neka dvojica za nama. Prvo mi je palo na pamet da je ovaj moj majmun nesto maznuo, no kada su uspuhani decki dosli do zraka, uz duboke isprike su nam uvalili jos jedan 128 MB modul, jer je decec koji nam je dao paket uzeo krivu zapakiranu memoriju. Skoro sam pao u nesvijest, mogli su ladno ostati dole i zapisati si 300kn za gablec. A kako me tamo vec poprilicno dobro znaju, nosio sam neki Matrox na reklamaciju. Matrox je prvotno bio u RAIDu, a ja nisam nasao shodno za reci to, mada nebi bilo nekog problema da su dali i disk drugog proizvodjaca, drugi dan mi zvoni mobitel (nota bene, disk sam samo donio, reklamacija nije glasila ne mene) da me pitaju trebam li bas isti model (jer ga nisu imali) ako je u pitanju neki RAID. Skoro mi je mobitel ispao iz ruke, nisam mogao vjerovat. Opet ides s tutlavim prijateljem kupitit racunalo, i ovaj naravno ima samo kesh, i to tocno 3k kn, ni za burek vise. Ja isto ko tele krenuo bez novcanika (ljeto, vruce, kratke hlace, nije mi bilo do nicega), dodjemo mi na blagajnu kad ono 30ak kn vise od tih 3k kn. Rekoh, *ebiga, nista, mi do tipa koji nam je izdao racun, a on na hladnjak IIRC povisi rabat i tocno nam namjesti racunicu. Opet, no comment, i svaka cast. Osobno, sa svim ducanima sam imao prekrasna iskustva, a ima ih mnogo. Jedini problem koji ja vidim u VeMilu je strahovita neorganiziranost. Da, znam da imaju punqurac faktura i prodaja i slicno, ali brate mili, oni ne znaju gdje im je glava a gdje guzica. Citiraj:
|
Bubba zajeban si ti tip znaš. :p
Gle nazoveš da pitaš dal imaju vent. Da da naravno jučer stigla pošiljka cijeli vagon. Dođeš, uđeš i lik ti kaže imam 88 rezervacija i 4 venta (1h nakon razgovora sa njim). Sljedeči tjedan su ponovili radnju. Baš me zanimalo kaj je tvrđe njegova glava ili forton. Inače kupil sam monitor iz siga tam i zbog toga smrdi, ne zato kaj je loš monitor, neg zato kaj je kupljen u vemilu. :rambo: |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Matrox, Maxtor, ma tko bi to sve mogao pravilno spellati:D
|
SLI, RAID-dođe ti na isto:D
|
*khm* vratimo se na ventove *khm*
|
Ajde reci kad uzmeš Sharkoona jel se čuje? Ja uzimam onoga sa plavim LEDicama.
|
Citiraj:
A kolko sam skužil das e napajanje zove Fortron. Jao, jao tolki zagovaratelj fortrona, a ni ime nisi kak spada napiso. : lol2 : : roller : |
Budem reko dojmove. Do srjede bum ga uzel. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Recimo da ti vjerujemo.:D |
Došo šarkon. Danas ja i Sky bili u linksu i uzeo ja šarkona. Sad mi zuje ledice u mišu kolko je ovaj tih.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |