PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   HP pavilion dv6-1360 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=169035)

mdgrgic 04.12.2009. 17:24

HP pavilion dv6-1360

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...1475&catid=391

dali neko ima mozda ovaj prijenosnik??
dali je vrijedan te cijene i dali ga se isplati uzet??moze pomoc...:fala:

mdgrgic 05.12.2009. 01:52

sta nema nikog da bi mogao nesto rec o ovom laptopu??

jopis 31.12.2009. 00:45

Evo ima :)
Kupio frend danas na moj nagovor, tj uplatili smo u ponedjeljak a danas je stigao.
Za lap sve pohvale, stvarno je najbolje što se može kupiti za te novce, po mom mišljenju vrijedi i više. Kupit je dv6-1360 sa T6600 2.2GHz dvojezgrenim procom, 4 gige ddr3 rama, 1 gb 4650 ddr3 grafa, 500 giga hard, daljinski, fingerprint reader, win7 home premium gore već instaliran.... Dakle, ključ u ruke princip :)
Da se razumijemo, lap je kupljen prvenstveno za gaming, jer je frend na terenu non stop i treba mu za igranje dok je slobodan. Instaliran gore nfs shift+zadnji patch, call of duty mw2, operation flashpoint dr i wolfenstein; zasad; sve igre lete na max postavkama bez ikakvog zatrzavanja i bilo kakvih znakova slabosti, što me fasciniralo.
Čak i daljinski radi bez frke i na media player classicu.

Zaključak - laptop je stvarno vrhunska prilika, sve radi bez greške, ekran je odličan, jedine zamjerke (po meni beznačajne ali nekom i takve stvari smetaju) su ekstremna sklonost flekanju tj sve se živo vidi na njemu jer je cijeli u onoj shiny piano black boji; i grije se dost u kutu di je otvor venta. Po meni, lap za ocjenu 5/5

mdgrgic 02.01.2010. 00:15

a hvala tebi puno,a sve to sam vec odavno sam shvatio,jer sam ga vec kupio :-)

Disco 03.01.2010. 20:53

Evo i buraz sutra ide po ovaj, na starom trza mw2 a mora se pucat :-D

Disco 04.01.2010. 18:39

Evo uzeo diticni i gore su win7 64bitni, e sad ja sam htio napravit novu particiju i za to koristio paragon partition manager 10.0 64bit. Medjutim on mi krene to radit pod windowsima i onda veli da treba restartat windoze da zavrsi proceuduru, kad to krene radit na pocetku se samo izvrte neke crtice ko da nes ucitava i onda crni ekran, lampica od hdd-a ne blinka, ako ugasim laptop i opet startam windoze pojavi se neki cudan izbornik na kojem pise da biram vistu, linux bla bla, ja izaberem prvu opciju i sve se boota normalno, ali particije nigdje, probao sam partition magic 8.05 al on ne radi u ovim win.

Da ja taj crni ekran pustim nek radi 1h ili duze, jel to normalno, jel ima neki drugi program za particije?

Hvala!

EDIT: rijeseno! Laptop je ZAKON! Vrti COD:MW2 bolje od mog desktopa iz potpisa! (u mene reza 1280x1024 a na lapu 1366x768 tako da i nije neka razlika)

motana 11.01.2010. 14:16

Citiraj:

Autor Disco (Post 1528274)
Evo uzeo diticni i gore su win7 64bitni, e sad ja sam htio napravit novu particiju i za to koristio paragon partition manager 10.0 64bit. Medjutim on mi krene to radit pod windowsima i onda veli da treba restartat windoze da zavrsi proceuduru, kad to krene radit na pocetku se samo izvrte neke crtice ko da nes ucitava i onda crni ekran, lampica od hdd-a ne blinka, ako ugasim laptop i opet startam windoze pojavi se neki cudan izbornik na kojem pise da biram vistu, linux bla bla, ja izaberem prvu opciju i sve se boota normalno, ali particije nigdje, probao sam partition magic 8.05 al on ne radi u ovim win.

Da ja taj crni ekran pustim nek radi 1h ili duze, jel to normalno, jel ima neki drugi program za particije?

Hvala!

EDIT: rijeseno! Laptop je ZAKON! Vrti COD:MW2 bolje od mog desktopa iz potpisa! (u mene reza 1280x1024 a na lapu 1366x768 tako da i nije neka razlika)

ja sam za particioniranje koristio "EASEUS Partition Master 4.1.1 Server Edition" na ovom lapu i sve je proslo bez greske, istina da duze vrijeme traje ali napravi posao nema sta :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22.