![]() |
Problemi sa prikazivanjem temperature
Ne znas bas da li sam pogodio pravi forum,ali...
Ovaj glupi MBM mi pise da mi je 0°C u kučištu i da je 42°C proc. Ma nemoj, Core Center kaze da mi je proc na 20°C, BIOS kaze da je 16°C. Kome da sad vjerujem??? Imam vodeno pa mislim da je 42°C stvarno puno... A nije clockan... |
Skini si everest home edition,stvarno me nije lagao dosad.
|
Točnije od onog kaj je u biosu ne može bit,
jedino je pitanje dal je opče i u biosu točno |
Skini Hardware Sensors Monitor. A što se tiče BIOS-a, meni moj pokazuje 50 C 10 sekundi nakon paljenja, ali izgleda da je fora u tome što sam odvijačem zakačio onaj vod od sonde ispod procesora :D
|
Ma ja mislim da i BIOS laze, hvala na preporukama za programe.
|
Temperatura
E onda si uzmi toplomjer (onaj kad imaš temperaturu) pa ga uvali na hladnjak ako je preko 38 ,proc ti je bolestan :clap:
|
1. To je niska temperatura
2. To je zastarjela tehnologija 3. No offence :D |
... a onda si nabavi multimetar sa temperaturnom sondom.
a sta se tice tvog prvog ptanja... koju plocu imas? neke ploce ocitavaju temp iz jezgre procesora (kao npr. moja) pa je onda 42C jako malo cak i za vodeno. meni je oko 60C jezgra. a ona temp proca koju svi usporedjuju je oko 43C. a kaj ti drzis radijator od vodenog na balkonu il u frizideru da ti je proc na 20C |
Drzim ga ispod stola, i ima dobar vent. Ma treba to skidat temp, Cooler je od skrinje (poput one za pepsi). Ploca je MSI 875P Neo FISR, i imam jos Cooler Master Musketeer :D
|
1 privitaka
Evo sta mi kaze Core Center- 11°C proc- samo surfam forumom-onda si mozete mislit kak mi je hladno u sobi... BRRRRRRR
|
Sad je 12:13 - 9°C
|
1 privitaka
Sad ce me bannat... 4 posta za redom- a sta cu kad uvijek zaboravim attachat :rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |