![]() |
16:9 u 4:3
Da li je moguće i kako prebaciti dvd iz 16:9 u 4:3 format i takvog zapržiti na dvd?
|
Moguce je.
Zasto to mislis raditi? Zelis li razvuci sliku ili dodati crnilo? |
Da želim je razvući odnosno ukloniti crne rubove sa filma tako da mi je slika full screen.
Ako znaš napiši i stavi neki link. THX:beer: |
16:9 u 4:3 ide jedino letterboxiranjem, tj. stavljanjem onih crnih traka. uglavnom dobit ces jako...neprirodnu sliku ako sliku razvuces u 4:3.
detalji na: www.doom9.org pogledaj pod guides i slicno... forum je jako dobar izvor informacija. ogroman je i ljudi su uvijek ready za pomoc. |
Ajde ako znaš neki direktni link na upute,jer tražio sam ali zasad ne mogu ništa naći
|
Ja ti to sve radim na isti nacin.
DVD na hard DGIndex napravi project file i extracta zvuk Napisem skriptu za avisynth u kojoj stavim kako slika treba izgledati, resize, crop, filteri... u ovoj fazi bi mogao razvuci sliku BeSweetom obradim zvuk Enkodiram CCE-om. BTW za ovaj tvoj problem bi mogao pomoci DVDPatcher, samo ja ga nisam nikad koristio pa ti ne mogu nista reci. http://www.videohelp.com/tools?tool=154 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Code:
LoadPlugin("D:\DVD\Video\AviSynthPlugins\dgdecode.dll") |
TNX:beer:
Probao DVDpatcher ali mi se čini baš da ne radi najbolje,a upute što ima su na njemačkom:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:02. |