![]() |
Jel Mi MoŽe Neko PomoĆi???????
Nabavio sam durona na 1800mhz, al nemam matičnu ploču! socket proca je a!
ako neko zna koja mi matična treba i gdje je mogu nabavit nek mi javi na mail! davor.blazevic@gmail.com Hvala ! |
Abit NF-7.:beer:
|
napiši koliko si novaca voljan izdvojiti (300-800KN) ...pa že ti forumaši reći što je najbolje u tom rangu
|
vidiš da je pobjego....
|
ovdje ima posla za moderatore...:D
|
dobro, pa svi znamo da je duron na socketu A , al da ne stavi brojku koju je spreman izdvojit, a jos k tome pobjegne , zbilja ne razumijem
:confused: :gringo: |
noob...
:clap: bila bi mo dobra i matsonic od 200kn:beer: |
Molim te nemoj mi samo spominjat SHROTsonica (matsonica)
ne želim ni pricat kakva sam grda iskustva imo sa tom prokletom plocom ,izludila me , imo sam nocne more zbog te glupe ploce , koja god da je ,sve su živo smece ajoj planuli su oni osjecaji prije godinu dana , nema veze ispricavam se na (prokletom) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja recimo nisam imao problema s ECSom/PcChipsom/Matsonicom na Socket A platformi, pa cak su i one P4 radile OK. PIII era je bila druga prica, no za one stvarno jako perverzne, PcChips je imao i zgodne 2-way ploce s VT694X chipsetima. Trebao sam doci u posjed jedne, no posao je propao jer je ploca, gle cuda, bila mrtva, a nije mi se placala postarina za komad vitroplasta... |
ja sam jednom kuio matsonica za 150kn(novog za stari amd) i radila je pazi sad punih dva tjedna i procurili kondenzatori:clap: :burn:
|
koji je vrag sa forumom gle šta sam dobio za smajlije
:burn: |
Citiraj:
S time da PcChips, ECS i Matsonic daju dvije godine garancije na svoje ploce kao i svaki proizvodjac danas... |
Ja sam se dugo vozio na Matsonic ploči, KT266 chipset.
Za te pare, zbilja nemam primjedbi. |
ma sve u svemu može i matsonic biti dobar (ak potrefiš dobru seriju) moj frens ima 1700+pallya na nekoj matsonic poloči sa VIA čipsetom i radi mu več dvije god
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |