![]() |
Smrzavanje,krivac--->FireFox
Jel ima netko sličan problem?Pomozite.
Smrzne se iz čista mira.Izdržao je sat vremena Prime+memtest,ali ne i Firefox:confused: Tnx:beer: |
Koja je verzija?
Rusi li se tjekom surfanja/dizanja? Imas li instalirane kakve ekstenzije/teme? |
Re: Smrzavanje,krivac--->FireFox
Citiraj:
i sat vrimena primea ti ne znaci da ti je komp stabilan ako si oc-a pusti prime barem 24h |
Imam verziju 1.0.
Sad sam stavio Noia 2.0 Extreme temu,ali se smrzavalo i prije nego šta sam je stavio. Extenzija ništa. Rusi se tijekom surfanja @Tooma Ma prime sam samo odvrtio da vidim jel zbog temp il nesto tako,a sat vremena je dovoljno.Ipak je ovo samo Firefox,a ne fotošop ili nešto takovo:beer: |
Koju verziju jave imas stavljenu? Petlja li se antivirusni program u pregledavanje http-a?
|
Pretjerano OC-an proc hoće raditi probleme. Nakon par sati normalnog rada, počne zezati na učitavanju stranica.
Inaće mislim da je to virus. Vrlo opasan. Naziv mu je user. Nema antivirusnog programa koji ga rješava. Pomaže samo veća čelična šipka. |
Anti vir program je AntiVir:D
Za javu nemam pojma koja je verzija BTW:Zar se u sig nesmije ni HTML stavljat? Tnx RAK,sad ću se umlatit:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |