![]() |
Nestanak određenih gadgeta na Windows 7
evo ovako nemam vise ideje. znaci nestaju mi sa desktopa gadgeti i to nvidia gadget za temperaturu i volume control gadget. radi se o win 7. gadgeti nestaju svaki put kada restartam komp. imam jos i hard disk gadgete koji uredno ostaju nakon restarta ali ova dva koja sam naveo ne zele. oni rade ali ih svaki puta kada se win dignu moram sam upaliti. problem se poceo desavat istog trena kada sam stavio najnovije nvidia drivere a to su 195.62. nista drugo ne zafrkava osim tih gadgeta. probao sam uninstalirat gadgete pa ih ponovo staviti ali ista stvar. nije to neki problem ali zivcira polako. ima tko kakvu ideju??? naravno osim vracanja starijih drivera gore koje ne mislim vracat jer nemaju sli podrsku za cod mw2. hvala!!!
evo i slika tih gadgeta da se zna o cem se radi http://img686.imageshack.us/img686/8692/gadgets.th.jpg |
Pa stavi ih u start-up da se pale s windowsima ...
|
stvar je rijesena instalacijom novog os-a, svejedno sam htio na win 7 64bit preci pa sam rijesio 2 muhe jednim udarcem hehehehe
Citiraj:
stavio sam ih u startup pa nije dizao ali nije vise bitno. ocito da su driveri nesto zeznuli ali sada je ok :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:27. |