![]() |
Gdje su informatički dućani u Novom Zagrebu?
Upravo sam doselio na Sloboštinu i problem je taj da ne znam gdje (osim HGspota) u Novom Zagrebu ima neki informatički dućan pa da ima cd-a u rinfuzi, zamjenskih boja za printer i sitnih stvari za koje te u Hg šrotu čudno gledaju i guraju ti spindle od 50 komada ili original boje za 200kn.
Negdje na i oko područja Dugava, Travno, Sloboština! Puno bi mi pomogli, hvala! |
Probaj pogledat na nabava.net, tamo ćeš nači sve adresirane dućane, pa možeš pogledati ako ima ičega.
|
Pregledao sve po popisu indeksiranih dućana i ima samo jedan, koji je više za audio video nego za informatiku, tako da nisam imao sreće.
Inače ideja ti je super! |
Prije je bila tamo negdi Info gama,al je preseljena negdi drugdje
imas u savskom gaju Magazinrs.... |
Citiraj:
Živim već 24 godine u Sloboštini... Koliko je meni poznato, u Novom Zg je samo HG Spot (tj. trenutno nije :)). Inače sam uvijek išao u taj HG Spot tako da je sad, zadnjih par mjeseci, mala kriza. Citiraj:
|
imaš i Zolu u Sigetu
|
Magazin RS u Gaju...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Hm,pa nisam ja kriv zbog tako glupog imena ducana (ono wtf.,sta uopce znaci magazin RS?).
Zanima me sta je s msanom u Buzinu? Jel imaju nekakvu maloprodaju tamo? Jer ako imaju,onda ti je to autom 5-10 min iz Slobostine. |
Čini mi se da sam vidio da se otvara Links u Remetincu prije onog novog semafora(tamo gdje je novi rotor),sad hoće tamo samo bit servis ili sve skupa vidjet ćemo...
|
Game over - središće, s tim da skoro sve moraš naručiti ali bude uglavnom u roku 1 dan kod njih
Zola- preko puta velesajma u kvartu, malo prema Avenue Mall-u Hgspot utrine MagazinRS - savski gaj, odmah cim sidjes sa rotora na av. dubrovnik skrenes nakon 50m lijevo, vozis se 100tinjak metara i izmedju kafica, kladionica i mesnica nadjes computer shop :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |