![]() |
Ne mogu se spojiti na internet (Limited or no connectivity status)
U kući imamo Wireles flat rate MaxADSL vezu i dva compa.
Danas sam reinstalirao windowse na laptopu (vratio na tvorničke postavke) i ne mogu nikako da se spojim na internet dok na drugome compu nema nikakvih problema. Kad dođem mišem poviše network ikonice u systray piše mi ovo: Wireles network connection Signal Strength: excellent Status: Limited or no connectivity I kad kliknem na repair connection pojavi se ovo: Windows could not finish repairing the problem because the following action cannot be completed: Renewing your IP address For assistance, contact the person who manages your network. Može li ko da pomogne |
Je li mreža na drugom kompu konfigurirana ručno ili automatski?
|
mislim da trebas definirati static ip adresu tog kompa (control panel .... network connections..... desni klik na konekciju pa properties i onda properties od TCP / IP protokola
|
Imaš kakvu zaštitu na mreži (npr. WEP)? Makni zaštitu, spoji lap i tek onda opet zaštiti mrežu.
|
probaj si namjestiti ovako, posto ti je ruter u ruterskom modu trebao bi si dodati fiksnu ip adresu
http://www.pohrani.com/f/f/r/1gx9liZs/network.jpg Za DNS server spoji se na ruter i nađi na njemu sto koristi pa tako i upisi, inace bi ti trebalo raditi i ovako, samo jos u alternate na kraju promijeni u recimo 149.196 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |