![]() |
csrss.exe aktivnost i "štekanje" kompa
radi se o windows procesu csrss.exe
ono što znam: adware, virus, spyware i sl. - nije - siguran 99,98 % u ovu tvrdnju ono što mislim da znam: - npr. u igrama kao što su COD4,COD5,COD6 ili čak Delta Force 2 pa naviše (ostale baš i ne igram :D) dolazi do tkzv. štekanja, odnosno do potpune neigrivosti, bez obzira da li se radi o predpotopnim igrama ili COD serijalu koji i na puno slabijim konfiguracijama od moje ide ko "podmazan" - znači slika zastajkuje na opla sekunde i tako do koznakad, odnosno dok ne prestane - isto se dešava bez obzira na postavke samih igrara (rezolucija,detalji... max ili min svejedno) - isto mi se događa i npr. dok puštam neki film na LCD TV (spojen na drugi DVI/HDMI od grafe) i radim nešto u windowsima - miš/cijeli ekran stane/zastajkuje cca pola sekunde, i opet sve dok sam ne prestane - sve ovo se događa dok je csrss.exe aktivan (u task manageru zauzeće CPU-a bude cca 12-15%) - zna se desiti i da csrss.exe pokazuje u task manageru aktivnost a do navedenog "štekanja" "trzanja" ne dolazi ono što neznam: da li ima tu kakve pomoći, tj. da li postoji način da se to prestane događati hvala !:chears: |
Ne kazem da je csrss.exe virus/zarazen, ali da nije kojim slucajem povezan sa nekim drugim "smecem"? Si napravio kakav scan (Malwarebytes,HijackThis) ? :)
|
1 privitaka
nisam sa Malwarebytes nego sa Spy Sweeperom
a ako će HijackThis pomoći, evo ga: |
Meni nije jasno zasto imas aktivno 2 AV programa. Probaj jedan maknut. Ako bas hoces imati oba onda nek jedan bude samo za "offline" skeniranje.
EDIT: Mozda nema, ali je poznato da moze izazvat usporavanje, a i greske u radu AV-a. Radije ostavi samo jedan za skeniranje on demand. Inace nadam se da si ESET podesio tako da ne zeza dok igras, ima na sajtu PDF dokument o tome, ali ne znam sad tocno link. |
Citiraj:
ali mislim da nema veze sa navedenom situacijom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:18. |