![]() |
(riješeno) Windows 7 driveri za Intel X58 chipset
Ne znam pod koju temu da ovo stavim, pa mod imaš slobodne ruke premjestiti temu.
O čem se radi: - ploča iz potpisa - Windows 7 Enterprise x64 Uskoro će Windows 7 Ultimate x64 na moju mašinu, ali ne kužim, ne vidim za skinuti Chipset za Win 7 za X58, u čemu je fora? |
A sto ce ti driveri za chipset na tako novom OS-u?
|
I koji je ovde problem? :stoopid:
Kako je dizelača rekao, nema potrebe, a vjerojatno ima na Intelovim stranicama nešto. http://downloadcenter.intel.com/Deta...d=816&lang=eng |
Pa hebo vas pa dajte najprije instalirajte OS pa onda tražite drivere ako ih treba tražit...davno su prošla vremena Win98 kad si molio Boga jel imaš pravi driver. Vista i 7 to riješavaju same po sebi (osim ak nemaš pristup netu) :chears:
|
Ne radi se o pristupu netu, nego volim imam sve pripremljeno kad dižem novi OS.
Dignem OS, sve složim i napravim Image. Kad radim image, želim što manje biti na netu, kako bi image bio što čišći ;) Eto, o tome se samo radi. |
Citiraj:
|
Nije to to, ali dobro.
|
|
Skinuo i to je to.
To je u biti za Vistu, pa su nedavno stavili i za Win7. Jedno te isti je download. Thx |
Win7 ima u ''sebi'' drivere, tak da ti u principu ne trebaju.
|
Evo samo da napomenem zapažanje:
U Win7 Ultimate x64 kad sam pokrenuo dotični paket, upalio ga je i ugasio, kao odmah Finish - u smislu sve je već nutra. U Win7 Enterprise x64 normalno je odradio instalaciju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:41. |