Citiraj:
Autor n30n
(Post 1483046)
to bi se culo jedino kad bi svi sutili, a da nabija, to nikako :D
|
Poštovani, pozivamo Vas na proslavu
eventa, nije bitno kojeg, cuga i klopa besplatni, vatromet, bogata tombola, samo, molimo Vas, tišina mandatorna pri ulasku :D
Moglo bi proć, odaziv bi sigurno bio dobar, ne mislite li? :D
Citiraj:
Autor T0mB1ll
(Post 1483145)
a nabavit neku liniju? ili 2 zvučnika i pojačalo?
neka sony/panasonic/kenwood linija sa 100W bi bila dosta...
ne kupit, posudit od frenda nekog.. snađi se...
|
Izgleda da će tako morati biti, posudit ću od nekoga.
Citiraj:
Autor 2 die 4
(Post 1483171)
|
S obzirom da mi je novo izvan budžeta, vjerojatno neću kupovati, ali da se odlučim za kupnju uzimao bi nešto novo pa razmišljao gdje to smjestiti poslije.
Citiraj:
Autor lujito
(Post 1483172)
Ja sam sebi to rjesio tako da sam nabavio OVU zvucnu karticu - 140 kuna. To je 7.1 kartica, ostaje ti da nades neke zvucnike koje ti odgovaraju po cijeni, nebih ti preporucavao nista jer nista nisam ni provao osim OVIH - 250 kuna i bila je skroz mala prostorija - ok je bio zvuk.
Stoga biraj sam, a ova ti zvucna kartica nudi mogucnost da spajas zvucnike od 2.0 do 7.1.
|
Ovo je solution 2, čini mi se da je dobra stvar imati ovakvu USB stvarčicu, što god hoćeš možeš spojiti, a nije nešto astronomski puno novaca, kada bi znao da će se ovi događaji ponoviti, pa makar i jednom godišnje, definitivno bi si ovo uzeo.
Citiraj:
Autor Overclock
(Post 1483212)
A da iznajmis razglas onda od nekog?? Npr firma Audikor, dobit ces sigurno najbolji omjer kvalitetnih kilovata zvuka i cijene (jer nisu napuhane zagrebačke).
Ovisi kakav je prostor, za 50 ljudi, ja bi stavio 4kw basa (ako nije dub ili nesh slicno onda je to i previse al si i sam rekel da ga treba) i barem 2kw middle/high a to je nekih 500tinjak kuna, mada bi trebal nazvat covjeka dal ima vremena i da se tocno dogovorite za cijenu.
|
Mislim da mi je preskupo iznajmljivati profesionalnu opremu, nisam se raspitivao, ali s obzirom na to što gledam, mislim da je jasno da mi je i to izvan budžeta, ali ideja je odlična.
Citiraj:
Autor Chuby
(Post 1483542)
Nemoj ni pokusavat s jeftinim PC zvucnicima. 50 ljudi je jebeno puno a i 50 kvadrata nije neka sreca. Najbolje sto mozes izvest je posudit liniju (sto jacu to bolju) kupit konektor male 3.5mm to 2*female chinch kupis chinch kabel i udri. Bojim se da to nije ono sto imas na umu ali za lovu na koju si osuden nebus bolje mogao :(
|
Ovo je zasad najrealnije rješenje, starih linija ima nekoliko, ako ih strateški dobro razmjestim i iz laptopa izvedem dva ili već kolko linija budem imao, ženskih 3.5 mm, kupim ovo što si predložio, piknem svaku u struju i nabijat će. Mislim da sve te linije imaju AUX funkciju. Stisnem gumbić i konfigurirano je. Jedino što me muči ovo forkanje iz laptopa, ako u laptop upiknem muški 3.5mm na dva ženska 3.5mm, potom u svaki ženski po dva 3.5 muška, onda imam 4 ženska u koji ide 4 muška 3.5 na ženski chinch.
Hoće li to funkcionirati?
Citiraj:
Autor Red Dwarf
(Post 1484337)
sve u svemu s laptopom ibudžetom od 250kn iskreno nebi ti ništa bolje mogao savjetovati nego da posudiš od nekoga pojačalo i zvučnike...stavi u tržnicu...i obećaj da ćeš ih vratiti u jednom komadu i bez oštećenja
možda se netko javi...ko zna
|
Ne bi posuđivao od nepoznatih :D
Najljepša hvala svima na idejama, puno ste mi pomogli, ne posustajte.