![]() |
Crno Bijeli Svijet!
Promijenio sam grafiku sad imam Gigabyte 6600gt na PCI-ex sa A8N-sli i , slika na tv je crno bijela osim ako maknem drivere sve formate sam probao(pal,ntsc) i razne kablove ,zna li netko nešto?
|
DA i u postavkama mi piše pci-x 8 , i zanimljivo je da je slika u boji u biosu i onaj znak od windowsa dok ne prbace na welcome!
Onda postane cb! |
Definitivno driveri....
Iako si već probao čistit, probaj opet sa drivercleanerom. Provjeri da ti nije neki prog to forsao. Ako možda ima još negdje za podesiti u driverima... |
E stari jesi sigran?
|
1 privitaka
Evo probao sam ovo s driver cleanerom ali usred instalacije drivera ono prebaci na crno bijelu!
A čudno mi je i što piše pci-x 8x pogledati sliku |
Citiraj:
Očisti SVE i drivere i CAB-ove. Instal drivera za ploču, DX, pa drivere grafe. Ako zeza probaj nakon svega re-instalirati ponovno samo AGP driver. |
Ma evo reinstalirao sam komplet windowse i opet isto ,uzgred budi danas sam stavio novi bios za ovu ploču asus sli
1.03 ,čudi me pci-x 8x to je samo sli mod a njega sam onesposobio u biosu. I kažem dok su čisti windowsi slika na tv je color i usred instalacije grafulje pocni i gotovo! |
I meni je slika crno bijela dok ne prebacim na PAL B ili G i odaberem Compositni prikljucak...
|
Ma meni je kako god okrenem uvijek crno bijela osim kad maknem drivere ,dok sam imao 6800 sve je bilo ok , više neznam što da radim dudovu mu rakiju!
|
Citiraj:
Nekima su drugi forceware driveri pomogli, probaj Tv-tool ili na stranici proizvođača grafičke, možda su nekaj bili sfušali sa BIOS-om grafe pa je izašao novi. |
Evo sad ću pkušati s biosom ima novi!
|
GVFLASH 1.0 gdje naći ovaj alat bios sam skinuo i piše da ovaj tek podržava sli ali nemam tool za bios uodate!
|
Citiraj:
Otpakiraj i pogledaj. GA je oduvijek sa BIOS-om stavljao i alat za flash. |
Uh stvarno prokleta brzopletost hvala Jelc!
Malo me sve ovo ispilalo! Sad ćemo viditi imali što od boje! |
ako koristis adapter SVHS -SCART as tv ti nema svhs ulaz onda je u tom problem
Ak imas na televizoru chinch ulaz i probaj spojit TV -out kartice na chinch. Imaju ti driveri neki setting ta TV out izlaz Da izaberes da je izlaz composite video a ne SVHS? |
hip hip za Bruna (iako mi se čini da sam ovo znao)
ali toliko sam nervozan da se nisam sjetio jer ASUSUS me u Petak držao budnim do 6 ujutro dok nije proradio kako treba ! Kolege hvala svima! Marko-Pula "Slika na TV je sad bolja nego na 6800" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |