![]() |
Jel postoji
Nešto na foru potenciometra za ventilatore, ali da umjesto potenciometara ima prekidače.
Znači umjesto 4 potenciometra da ima 4 prekidača za ventove da se mogu skroz ugasiti. 1 od njih ide na 220v ( ne znam da li to ima ikakve veze) Ako postoji - gdje se može kupiti THX :beer: |
Imas onaj Zalmanov... al nije bash takav kakav ti trazis
Ima 4 potenciometra i 2 prekidaca... od toga prekidaci imaju 3 polozaja; 12C, 5V i Off Al ovo kaj ti trazis napravish sam za par kuna... kupish prekidace u chipoteci, uzmesh lemilicu u ruke i vozi... |
jao di sam ja od cipoteke. ja iz Sl. broda :( :(
a ne znam gdje još ima nekih lijepih prekidača za kupiti ??:confused: |
- zašto bi netko htio isključiti ventilator na komponenti koja se grije ?
|
pa neću gasiti dok radi.
Recimo treba mi na prekidač biti spojena pumpa za vodu (koja je na 220v) zatim jedan ventilator koji je montiran na hladnjak za vodu (imaju 2 pa jedan neće morati stalno raditi) e zato mi treba |
stavi pumpu ne relej pa ce ti se palit-gasit zajedno s kompom
|
pumpa radi na 220 :rolleyes:
kako da onda to izvedem ? mislim da mi je ovo sa prekidačima jednostavnije. Samo ni to mi nije jednostavno kad nemam gdje naručiti neke lijepe prekidače :( :( :( |
ak nis drugo uzmi one bijele šaltere za svjetlo :) :) :)
|
looool :D :beer:
neće ići, jedino ako nađem neke zgodne. ali i to prolazi |
uzmi one bijele pa ih pofarbaj u naku boju (zelenu ili crvenu), na kanti će izgledati prejebeno ( vidiš to mi nikada nije palo na pamet ), možda to i sam napravim....:beer:
|
Citiraj:
Ako zelis gasit ventove, kupi Sunbeam Rheobus. Montira se na 5.25", ima kontrolu napona 0-12V. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |