![]() |
Far Cry
Namjeravm (opet) prealzit ovu igru pa me zanima dali trebam DL ovaj zadnji 1.3 patch zato jer nemam nijedan,zato jer sam cuo da donosi poboljsanja u grafici(6800)
|
Re: Far Cry
Citiraj:
Meni dela ok. U 1.3 su malo skresali kvalitetu prikaza pri ANISO filtriranju zbog povećanja perfomansi. |
šta se nije bilo pogovora na 1.2? taj je patch i povučen nakon problema s njime čini mi se...
|
Citiraj:
Osim toga mislim da sa 1.3 ne delaju stari saveovi... Možda je bilo problema sa 1.2 i nekim Nvidia grafama??? Meni je 1,2 fino delao na 9800 PRO/XT. |
ovako decki, da ne duljimo, u 1.3 patchu osim podrske za shadere 3.0 je dodan i efekt HDR-a (high dynamic range lightning) koji izgleda jebeno!
|
Citiraj:
@darth revan: ne brini, znamo što donosi 1.3... |
ma save-ovi nisu problem nego kad sam igro igru bez patcha imo sam nekakve artefekte po cjeloj igri pa sam mislio staaviti ovaj 1.3 da bude ok
|
imaš nvidia grafičku, jelda? da, patch rješava te probleme afaik...
|
Citiraj:
A HDR nije još razrađen kak spada i prilično prikolje slabije grafe. |
Citiraj:
|
imam 6800U.KOji onda na kraju da stavim?
|
Citiraj:
Ipak su u 1.3 smanjivali kvalitetu ANISO filtriranja zbog povećanja perfomansi. |
Moj savjet je v1.3 zbog HDR-a. Uz to, riječ je o službeno patchu što 1.2 nije.
****Jelc te samo želi navabiti da ne iskorištavaš potencija svoje uber grafe u potpunosti. :P |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zakaj ne bi stavio zadnji-baš zbog tog kresanja kvalitete prikaza pri ANISO filtriranju. Kvragu-ima dovoljno jaku grafu da igra ide glatko i sa Ultra podešavanjima. |
Citiraj:
Ali ne dela baš...na trenutke zna biti preosvjetljeno, nije tak dobro kao kad koristi 4xAA i 8xANISO, bar meni. Koliko vidim-nitko ozbiljan niti ne bencha sa 1.3 patchom :D :D :D Nego sa 1.2 |
Nabrijo sam se nešto na Far Cry....pa molim preporuke koje patch-eve i druge modove staviti da dobijem najljepšu grafiku?
|
Ja sam igrao sa 1.4 cumulative..
Za bolju grafiku stavi 64bitni patch i hoš nešto je bilo..neznan..potraži temu.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:01. |