![]() |
Preporuka igracih klasika
Posto mi se povraca od novih super ultra kul igracih hitova za koje morate imat zvijer od PC-a, ajde novi CoJ je bio dobar ali to je samo dlaka u plastu sijena(ne,nije greska).
Ono kaj ja ocu da me prisjetite koje igre da si nabavim pa da igram,cisto savrsene igre u svoje vrijeme. Konfa je ova s profila,dakle moze vrtit 95 posto danasnjih igara u pristojnim rezolucijama. I ako netko igra Cossaks:EW jos uvijek moze mi se javit na PM pa da bacimo koju partiju,je da nisam igro tri godine,al klasa ostaje klasa. :chears: |
Jagged Aliance, meni je ta igra predobra uzimajući u obzir godinu izlazka. Definitivno odigrati.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jagged_Alliance |
Monkey Island, GTA2, Prince of Persia (koliko sam to igrao na nekom prastarom Macu... :D), Grim Fandango...
Ne mogu se sjetiti više, ali dosta ti je ovo za sad :) |
Age of Empires II i III
Heroes of Might and Magic 3 Medal of Honor Allied Assault Worms World Party ...to mi zasad pada na pamet |
Nisam bas mislio na igre ala GTA 2,vise na AoE i MoH
|
red alert 2 + yuris revenge
dan danas odigram na brutal sa kompom iz siga :beer: |
AoE3, Asian Dynasties exp. Predobro i uvijek imam volje to igrati.
|
Return to castle wolfenstein, neki od starijih NFS naslova (4,5,6) ak te zanimaju vožnje,
GTA 3. Trenutno mi samo to pada napamet. EDIT: Evo sad sam se sjetio i Carmageddon 2: Carpocylipse now, predobra igra. |
Posjeti neki od gaming site-ova i podsjeti se što je sve izlazilo tijekom godina. :D Npr. gamespot. I prije nego počneš igrat, posjeti forume igre koja te zanima i poskidaj patcheve i add-one! Edit: Zaboravio sam na Unreal i Serious Sam-a :D |
Citiraj:
EDIT Western FPS = GUN |
Deus EX,System Shock,Baldurs Gate.....gle,mogao bih pisat do jutra..... :)
|
Mafiu sam prosao dva puta,necu vise da mi se ne zgadi.
Sutra cu uzet od frenda No one lives forever 1 i 2 te Age of Mythology |
Nitko nije spomenuo Diablo II Lord of Destruction? :stoopid:
Lord of the Rings Battle for Middle-earth 1 i 2, Shogun, Total Anihilation, Command & Conquer serijal, Dune, Warcraft... |
Half life + blue shift + opposing force
|
DeusEx (jedinica, dvojku komotno preskačeš), Thief (prva dva obavezno, treći je nešto slabiji no svejedno bolji od većine današnjih naslova), Baldur's Gate/Icewind Dale (oba nastavka + ekspanzije), sve vezano uz Half Life, itd.
|
Iskrena preporuka - Medieval II: Total War s modovima:
Broken Crescent Third Age I jedan i drugi zasluzuju da ih se prodaje zasebno kao samostalne igre, jer su kvalitetom i igrivoscu...ha recimo, vrhunski :) |
half life 1, doom, doom 2, duke nukem 3d, quake 2, unreal tournament (da, onaj prvi :D), return to castle wolfenstein, aoe1, aoe2, aom, homm3, disciples 2, warcraft 3, nfs: hp2 i naravno gta3 :)
to su neki klasici po mom viđenju,,, |
Dungeon Keeper I, II
Homeworld I,II Diablo I,II Star Wars Knights Of The Old Republic I,II Mafia I StarTrek: StarFleet Command I,II,III Fallout I,II Warcraft 3... |
Ako ti se svide Baldurs gate i Icewind dale onda svakako odigrat i Planescape Torment
|
Citiraj:
|
Upravo peglam po No one lives forever 2,nisam je igrao kad je izasla i sad to nadoknađujem.
|
Citiraj:
|
Nabavio sam si pilu. Tj, ugurao sam jednu staru konfu u mATX kućište i napunit ću ju do vrha sa malo starijim igricama. :D
Evo što sam do sada iskupio ;):
Nikad nisam probao nikakve emulatore tj. znam da postoje emulatori za GBA, al ima li emulatora za Play Station-e ili za Nintendo DS? Mogu li ti emulatori radit na P4 1.5ghz konfi i najvažnije: ima li šta zabavno za zaigrati s konzola? :D Također, nikad nisam igrao ni avanture/detektivske igre. Neka preporuka? Može i preporuka za neku laganu multiplayer igricu. Uglavnom sam igrao strategije i RPG (mislim da sam ih odigrao sve osim ovog Fallout 2 :care:) |
Citiraj:
emulator se zvao ePSXe i prilicno dobro je to izgledalo neke od ponajboljih igara sa ps-a: Gran Turismo 1 i 2(utrke), Tekken 1-3(tabacine), Final Fantasy VII - IX (rpg), Crash Bandicut (platformske arkade), Silent Hill (horror avant) Citiraj:
|
Diablo 2 i fallout 2 svakako preporuka! Još i sad ih rado igram.:D
|
Max Payne,jebote - grafika odlična (za godinu izlaska pogotovo),priča savršena,igrivost na maksimalnoj razini,itd.
Mafia također. Alcatraz u dos-u :D EDIT: Zaboravih Freelancer-a i Freedom Fighters,je-bo-te. |
Deus Ex ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A starcraft!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |