![]() |
Molim preporuku 2.0 ili 2.1 zvučnika, oko 200 kuna
sve rečeno u naslovu.
ne treba mi bas. Kvaliteta zvuka važnija od snage. hvala i pozz Shoki |
Moja preporuka ušparaj još malo i uzmi si Genius HF2000x. Zvucnici su stvarno odlicni.
|
Slažem se sa Crashom, ili u drugom slučaju, opet malo ušparaj i uzmi HF3000A (80W). 370kn
|
wow, sve koje nalazim su preko 350 kuna (http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi)
jel govorimo o istim zvučnicima? |
Pa da to su ti, zato sam i naveo da ušparaš nešto love i onda uzmeš.
|
ne, molim vas, treba mi baš do ispod 200 kuna.
2.0, ne 2.1 kao u naslovui, sorry. već sam jednom pitao ovo isto i preporučeni su mi Labtec Spin-95, no njih više nije moguće nabaviti. Zato please, ako imate neke dobre 2.0 zvučnike doma, preporučite mi ih hvala pozz |
Citiraj:
|
@shoki: ako trazis zvucnike do 200kn onda preporuka ide Logitechovim S220.
Naravno da zvuk nije kvalitetan kao ovim prethodno spomenutim, ali moze proci za amatersko preslusavanje :) |
ma znam
hvala, našao sam ovo: LABTEC Spin-95 (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=30138) netko mi ih je preporučio prilično dobre 2.0 zvučnike, a meni stvarno, stvarno ne treba ništa bolje za slušanje glazbe dok radim ili za poneki film. za gejmanje ionako imam headset :) nego, jel zna netko dal ima, i ako da, gdje ima za kupiti Genius SP-HF 355X ? Navodno su super, a nigdje ih ne mogu naći... hvala i pozz Shoki |
Tih ne vidim dostupnih osim u Optimumu, a i tamo je upitno stanje :/
Da se odmah razmemo ... u ovoj klasi (<200kn) neces naci kvalitetu, to ti odmah mogu reci (kao i bilo tko drugi od ovih korisnika). Bez obzira koliko trazio po cijenicima. Razlike mogu biti u sirini spektra, a distorzija se javlja tek pri vecem volumenu, tako da ti to sve dolazi na isto (<200kn). |
ma znam, svjestan sam toga.
komplicirana situacija, ne pitaj, al ja moram nabaviti neke zvučnike do 200 kuna, 2.0 za muziku u pozadini će bit ok. hvala |
Pogledaj malo u Emmezete, Robota, Ipercoopa, Chipoteke, Getro, Konzum, Kerum...:)
Uglavnom, ima vise izbora nego u IT trgovinama. U Emmezete imas solidih Geniusa 2.0 za 200-230 kn. |
odi u hgspot... 30% off imaš još jedno 4-5 modela u mandiju, ja sam sinoć vidio.
pa onda možeš gledat spikere za 300kn. |
Citiraj:
ma uzet ću ove Labtec za 135 kuna, za tu lovu ne mogu bit loši |
Citiraj:
Mislim da sam imao svojevremeno takve zvucnike, ali doduse spajali su se na mobitel..:beer: |
Citiraj:
|
Da se razumijemo, HF2000X ili HF3000A su klasa za sebe, Labtec to nije ni blizu međutim za 140kn se po meni ipak dovoljno izdvajaju u odnosu uloženo/dobiveno iz te cijele klase "vrištavaca".
@shoki Pogledaj si ovu poveznicu:D pa izaberi nešto... |
Citiraj:
ak imaš vremena prošeći do njih, nemaš kaj izgubit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:49. |