![]() |
(riješeno) Nestao važan folder s desktopa
ljudi pomazite...
skinuo sam program IRON SPEED DESIGNER, da vidim sta moze i kakav je.. instalirao ga i pokrenuo sve oke...gledao mu funkcije 5-6 minuta i ugasim ga... kad na desktopu nema nekih ikonica kao npr:my documents, nero, windows media player, msn i folder koji se zove RPA a prevazan mi je folder... pokusam restart kompa i nista , opet sve isto(nema foldera)... desni klik misa i show desktop icon je oznaceno... kanta prazna, sistem restore nista nema da vrati osim ironspeed designe koji sam izbrisao jer sam mislio da je do njega... start search c i d disk nista ne nadje, ukljuceno mi je da prikazuje skrivene foldere... ove ikonice koje su nestale postoje na kompu samo ih nema na desktopu,tj. postoji program instaliran, samo se izbrsisao shortcut, ali folder RPA nema ga nigdje...Sta predlazete...POMAZITE FOLDER MORAM VRATITI |
vjerojatno je sve obrisano (nekakav virus )
neki dan sam sestri na laptopu vratio diplomski rad s deleted file recovery programima (isprobao sam par programa dok nisam nasao diplomski) |
Citiraj:
|
A jedino sa nekim programom za reovery data? Easy Recovery pro ili Get Data Back
|
Ne sjecam se kako je na XP-u, ali dal si probao rucno ici do "Desktop" foldera? Tamo pod Users, tvoje ime i desktop. Mozda neka greska da ne prikazuje fileove iz tog foldera. Pogledaj i Recycle Bin.
|
Citiraj:
jA NE ZNAM KAKVE VEZE IMA INTERNET VEZA SA DESKTOPOVIM IKONICAMA, kakve one veze imaju sa desktopom... sta se ovo dogadja ljudi.... EDIT: EVO COVJEK IMAO ISTI PROBLEMA...http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic218757.html |
Mora da si pokupio neki virus ili se nesto gadno srusilo. Joke ti je dao preporuku za programima, isprobaj pa mozda uspijes vratit podatke na taj nacin.
|
Start > Programs > Accessories > System Tools > System Restore
Vrati na datum kad je sve bilo ok. |
Citiraj:
|
pa lipo su ljudi rekli sta da radis... imas taj software (getdataback) i sl i probaj. ako su stvarno obrisani tako ces ih nac. i svakako provjeri s nekim drugim av jel sve ok.
|
Ljudi rijesio sam sve... pronasao sam uz pomoci progrmama recovery s tim da sam morao sve file po file vaditi... al uspio sam... hvala svima na pomoci
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34. |