![]() |
Tutorial Kako Napraviti Ftp-server!
Pošto jako puno ljudi pita,kako napraviti ftp-server,odlučio sam se napisati kratki tutorial,njega možete naći ovdje,naravno skroz je free i ne morate se registrirati!
http://84.113.9.231/forum/viewtopic.php?t=24 |
Jeli zanima ikoga?
|
Da vidimo. Banan si zbog reklame pa si promijenio nick i opet si banan zbog istog razloga.
Nisam baš siguran da opet nećeš zbog kršenja kazne. |
E ovo sad nije reklama,jer je to moj privatni forum,i vidio si da taj uttorial pomaže,tako da nema razloga za ban
|
Nisam taj koji odlučuje, no budeš li dobar i pristojan. podržati ću te.
|
Rak mekana si srca postao nemoj da te prevari kad odes tamo pise REGISTRIRAJTE SE I PRISTUPITE SLIJEDIĆIM TUTORIALIMA,I DOWNLOAD SERVERU!
|
Koje veze to ima sad:fuming:
|
nek ti bude ovaj put.
inače, ovo nije dobar manual i nije baš koristan. da si detaljnije opisao napredne postavke, bilo bi OK. samo te gledam... nemamo ništa protiv ako stavljaš linkove do KORISNIH i DOBRIH manuala, ali sljedeći koji bude ove ili niže kvalitete će biti uzrok trećeg bana. pruči si i pravila foruma : http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454 i ako budeš ok, ovaj put možeš ostati, pa čak i dobiti svoj nick koji je trenutno banan :) lijep pozdraf! jedan od administratora |
.... vech sam imo prst na okidacu ....
lijep pozdraf! isto jedan od administratora |
Najjači su mi oni koji imaju u sigu koju konfu će kupit i na koliko će je clockat. Odmah znaš da su neozbiljni. Kao što je Brudala :D
Ovo nije primjedba protiv Brudale... Ako imate 486, upiši u sig 486, a ne ja ću kupit 3.2 Prescotta i clockat ga na 4 bez beda... Ma hajte molim vas... |
Nebu niko nikoga u mojoj kuruzi banal i mrdal.
Ja budem:D |
Citiraj:
|
JOOJ,JOOJ....
: nono : : nono :
al nam se djecji vrtic napunil,majstori.......:rolleyes: |
Znam ja jako dobro šta to znači.
I moj 1.(A koji je trebao ići preko 2.4 nije mogao preko 2.02, ništa u životu nije sigurno, a najmanje OC My job is done here |
Jako mi je žao ali ovo je otišlo u totalno krivom smijeru zato zatvaram. Molim dotičnog gospona (Brudala) da ne posta više ovakve teme bezveze. Ako hoče neka napiše to što ima napisati ali s ovim forama odi tamo pa se regaj itd...malo previše.
O&O. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |