PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Iskljucili telefon, a DSL radi? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16508)

Jozo 19.01.2005. 18:31

Iskljucili telefon, a DSL radi?

Upravo tako. Doma su mi skresali telefon jerbo nisam htio platiti one pizdarije koje mi je navodno dialer napravio, a nije jerbo dajem kitu da nisam takav kreten da ce mi dialer doci, a DSL mi radi jelte jer sam sada spojen.

Jeli to normalno ili ce mi i DSL pasti u more eventualno?

BrunoZG 19.01.2005. 18:41

MIslim da ce ti doc po dsl modem kad odluce skroz skinut liniju, jel ti sad rade dolazni pozivi jos uvijek?

Jozo 19.01.2005. 19:04

Rade dolazni, a kad jave da ce doci po modem bogami cu ga u vodu umocit prvo. :rambo:

Panter4 19.01.2005. 22:13

ma nemaju kaj doc po modem...
ti si taj modem platio i to je tvoj modem (bez obzira dal si ga platio 1kn)

BrunoZG 19.01.2005. 22:22

Je Panter je u pravu,sad sam se sjetil da mi je reko covjek, modem je tvoj a skidaju samo splitter mali..

Prije su i modeme uzimali, prije ove zadnje akcije...

gospar 19.01.2005. 23:51

Re: Iskljucili telefon, a DSL radi?

Citiraj:

Originally posted by Jozo
Upravo tako. Doma su mi skresali telefon jerbo nisam htio platiti one pizdarije koje mi je navodno dialer napravio, a nije jerbo dajem kitu da nisam takav kreten da ce mi dialer doci, a DSL mi radi jelte jer sam sada spojen.

Jeli to normalno ili ce mi i DSL pasti u more eventualno?

nemogu vjerovat stari da se tebi pristekao dialer pa gdje ovaj pcekspert ide :rolleyes:

neboj se nece ti jos dugo doci po adsl isteci ce ti vec flatrate :)

Jozo 20.01.2005. 01:18

Sa moga racunala nitko da moja ruka nije klikla nije nista dialao. Da ne pricam o izjavama onoga nizeg bica glasnogovornika koji je izjavio da postoje dialeri koji zovu dok je racunalo izgaseno.

A ako dodje po router itko slomit cu mu ga od glavu. : finger :

A signature... zauzme ti cijelu memoriju ROFL. :beer:

Ima u nas jedan na osnovama racunalstva sto je pitao: profesore jeli hakeri kada hakiraju pisu jedinice i nule?

gospar 20.01.2005. 02:08

znam da si preveliki level ;) da bi ti tek tako se dialer provukao. sad me pomalo strah da bi moglo i meni i bilo kome jednostavno nesto tako pojaviti na telefonskom racunu. pa ti sad dokazi da nisi.

buduci da imam dva telefonska broja doma na ovog u sobi sam stavio adsl. sada sve druge uticnice sa tim brojem su potpuno oglusile. kreteni su mi sjebali telefon imam samo adsl. os se mijenjat :D

RAK 20.01.2005. 02:31

Jel se smije znati koliki je račun?

spawn 20.01.2005. 05:08

Samo jedno pitanjce.Kako dialer uopce moze radit kad imas DSL? Pa zar dialer ne koristi neki telefonski broj ,a dsl kabel koji ide u splitter ne moze to dialat preko dsl modema? Meni se username i password (cak i dialup broj u propertisima)sam promijenio vec bezbroj puta ali nikad nisam dobio racun veci od uobicajenog. A dsl placam jer ga imam jos od one prve akcije.

Jozo 20.01.2005. 12:19

Racun je bio 2000+ KN, tj. 2000+ kn je bilo samo sa toga jebenoga 0880 broja. I kao sto gospar kaze, definitivno sam prevelik level i previse sam pointa na inteligenciju stavio da bi mi dialer upao. :D

Znaci DSL ce mi doci skinuti, tj. router uzeti, kada mi istekne flat?

Prasci. : finger :

gospar 20.01.2005. 12:37

ukoliko si imao DSL taj mjesec kada su upuceni ti pozivi prema tom broju mozes se zaliti i pobjediti. jer kao sto znas dialer se nemoze spojiti preko DSL veze.

Jozo 20.01.2005. 12:39

Ma ISDN sam imao, ali ako se dialer moze dok mi je racunalo izgaseno spojiti ima li se smisla svadjati uopce.

MasterX 20.01.2005. 12:51

cini se da ti je neko iz HTa podmetnuo to... nije nista novo... isto kao sto penzici CIJELU NOC pricaju na 060 sexy telefonima... oni tehnicari na centrali i vlasnici 060 kurve brojeva, se dogovore, nekome penzicu bace na racun brdo potrosenih minuta pa dijele lovu...

a jadan penzic, po sudovima, od nemila do nedraga da dokaze da u HTu rade lopovi... ne zelim imenovati iz kog dijela susjedne drzave dolaze ljudi sa tako visokim nacelima kada je u pitanju moral... a preko 50% svih zaposlenih u HTu "hvala" Bogu NISU dosli preko natjecaja za posao...

Elven 20.01.2005. 13:22

Citiraj:

Originally posted by MasterX
cini se da ti je neko iz HTa podmetnuo to... nije nista novo... isto kao sto penzici CIJELU NOC pricaju na 060 sexy telefonima... oni tehnicari na centrali i vlasnici 060 kurve brojeva, se dogovore, nekome penzicu bace na racun brdo potrosenih minuta pa dijele lovu...

Da, ovo je na žalost istina...

mann 20.01.2005. 14:26

Citiraj:

Originally posted by MasterX

a jadan penzic, po sudovima, od nemila do nedraga da dokaze da u HTu rade lopovi... ne zelim imenovati iz kog dijela susjedne drzave dolaze ljudi sa tako visokim nacelima kada je u pitanju moral... a preko 50% svih zaposlenih u HTu "hvala" Bogu NISU dosli preko natjecaja za posao...

Ma jeb** HT!!! Ja zivim u nadi da ce optima ili H1 iznajmit optiku od HEP -a ili HZ -a i ponudit uslugu neovisnu od tih supaka. Barem je tako neka spika bila kada sam gledao na TV interview. Tako da ne dobiju ni lipe na novim operaterima. A kada mi netko od ova dva nova nesto ponudi i da je normalna cijena ne da idem sa HT -a nego fucking letim.

MasterX 20.01.2005. 22:02

letis? glumis wlan signal :)

gospar 21.01.2005. 07:02

Da ste svi procitali ovo znali biste sto su to dealeri :D :beer: http://www.bug.hr/zlocesta/index.asp?id=58292&page=1

kian 24.01.2005. 20:37

Citiraj:

Originally posted by gospar
Da ste svi procitali ovo znali biste sto su to dealeri :D :beer: http://www.bug.hr/zlocesta/index.asp?id=58292&page=1
HEHE :clap:

big_B 24.01.2005. 21:02

: lol2 : : lol2 :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:33.