![]() |
Prastare igre na Windows 7 [kompatibilnost]
skinuo sam si jednu igru koju sam igro ko klinac i sad mi se opet igra...medutim kad udem u igru javi mi gresku da verzija igre nije kompatibilna s windowsima koje ja koristim (w7,64b), i dalje da kontaktiram autora softwarea kad provjerim jel mi treba 32 ili 64 bit...ima nekog rjesenja?
|
da li si probao instalirati igru u Win XP compatibility modu sa admin privilegijama?
i o kojoj je tocno igri rijec |
Jesam, probo sam, ali neuspjesno. Radi se o Jazz Jackrabit igri. Probao sam ju pokrenit preko DosBoxa, al ne kuzim bas kako se to tamo pokrece :D
|
Samo XP kompatibilnost ili sve ponuđeno?
Npr. jedna nova igra ima nekih problema sa kompatibilnošću na W7 x64 i na neku foru radi na windows 95/ME modu. |
Citiraj:
udjes u DosBOx i mountas igru ovako: mount c c:jazz kad se mounta folder, sam ukucas ime exe filea (znaci dovoljno je samo npr Jazz ako se zove Jazz.exe)i trebalo bi ti pokrenit igru |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ako je da li ti je poslije monitranja stoji Z: ili C: ako je Z: onda samo utipkaj c: i enter, da ti se promjeni u C: i onda probaj utipkat jazz |
to kralju, sad je proradilo hvala ;)...samo, jel to moze fullscreen, posto mi je windowed mod..
|
Citiraj:
moze fullscreen da, samo lupi alt+enter ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |