![]() |
Ekran se zacrni u novijim igrama
ok, evo stvar: u mass effectu, batman arkham asylum, nfs shift i još nekoliko njih mi igra zablokira, zacrni se ekran. nakon 20ak sekundi mi se vrati slika i nastavin igrat, nakon par puta tako ekran ostane crn i onda sljedi alt+ctrl+delete. svi su drajveri novi, napajanje i temperatura su ok. neznan zašto je to. recimo, resident evil, assassins creed, prototype, bioshock, dead space, red faction guerilla... sve su radile perfektno, tj još radu. a pretpostavljam da će ih bit još koje ne rade. ne kužin zašto dolazi do toga.
konfa je: thermlake vc2000bns, mid tower mambo, bez ps, crno, usb, audio, 1x120mm fan mb gigabyte ep35-ds3l, s775, ip35, ddr II, sata II, glan powercolor radeon hd4850 play!, pcie, 512mb ddr3, tvout, dual dvi intel pentium dual core e5200 box, 2x2.5 ghz, 800mhz, 775-pin, 2mb dva harda, nebitno koji su valjda ddr2 2gb pc6400 (800mhz), buffalo x2 power supply fortron bluestorm 400w e sad, ako mi neko može pomoć super. neman iskreno pojma o ćmu se radi... fala unaprid svima. EDIT: evo bumpam, neću više, al neman pojma još uvik šta je. risen radi perfektno na full high detaljima, saw mi blokaje nakon 10ak min. |
evo update: dragon age radi predivno bez ikakvih problema, borderlands blokira samo u zatvorenim prostorima u igri.
|
napiši samo kako si rješio problem, možda još netko ima slične probleme... :)
|
Citiraj:
nisan ništa rješija. neke igre radu, neke ne. neznan po kojoj logici ni ništa. kvragu, na koju šemu borderlands radi glatko kad su u igri otvoreni prostori, ali u zatvorenima se zablokira? a ko to više zna šta je, jedino se mogu nadat da će radit neke igre kako triba. |
meni ovo po svemu smrdi na drivere. jesi se probao igrat sa raznim verzijama drivera???
|
aha. recimo, kod mass effecta su stariji bolje funkcionirali, al opet nije bilo pretjerano igrivo.
evo, sad neman najnovije jer mi ih ne želi instalirat, ko to zna zašto... nema više da možeš samo drivere puknit, sad oće odma i ati control panel i još neka sranja stavit. i kad kažen ok smrzne se komp. al evo, saboteur radi perfektno. |
može biti napajanje (iako sumnjam), vjerojatnije je da ti se VRM-i zagriju na grafičkoj, provjeri temperature.
Doduše, ja bi na prvom mjestu provjeria drivere, ako imam nove, instalira bi stare i obrnuto. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |