![]() |
CPU za Amilo?
Evo zanima me da li je moguce staviti bolji CPU u Siemens AMILO Li2735? Ako je moguce koji je najjaci ugradivi CPU i koje su cijene pojedinih modela?
|
bump
|
Ako imaš T5750 onda ti je on dovoljan za sve operacije. Ali, slaba ti korist od njega kad imaš kramu od grafe (X3100). Sve u svemu - neisplativa investicija.
|
A sada imam Core 2 Duo (1.66 GHz)
|
valjda je T5750 nisam siguran, mislio sam nabaviti jedan koji je T7000+...cuo sam da ide 65 nanometarska serija do T7000....
|
A zašto? Ako je za igre time nećeš postići ništa jer je tebi usko grlo grafička kartica (koju nemožeš mijenjati)...Ako se misliš baviti obradom videa/audia opet nećeš mnogo postići jer je proc koji sad imaš dovoljno snažan da guta sve zadatke te vrste.
|
A ja jednostavno imam osjecaj da mi je ovaj 1.66GHz jednostavno nemocan :D
(BTW je li se moze mijenjati Wireless kartica?) |
A ja jednostavno imam osjecaj da mi je ovaj 1.66GHz jednostavno nemocan :D
(BTW je li se moze mijenjati Wireless kartica?) |
Citiraj:
Što se tiče CPUa, sve ok radi osim FullHD koji je IMHO nepotreban na 15,4" ekranu. |
Citiraj:
|
Ocito ga iz dosade zelis mjenjati,ili kao sto je tomek@vz rekao zbog toga sto radi na 1.66GHz?!? Wireless karticu mozes zamjeniti(ako je u PCI utoru)
|
Citiraj:
A evo odlucio sam da necu nista mijenjati na laptopu nego cu fino cijeli laptop promjeniti za komp :D |
Citiraj:
|
A sto se tie Wireless kartice to je jedan kupac pitao,...(meni sluzi dobro).
|
Citiraj:
|
Pozdrav kolege,
nudi mi se ovaj http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-Siem.../dp/B000O88V7W laptop u zamjenu za moj male Acer aspire one verzija sa 9inčnim ekranom i onom slabijom baterijom 1gb rama i 1.6 procesorom u taj FS je dodano ukupno 2gb rama i sve ostalo je standardno.pa me zanima kakva je eventualna mogućnost dodavanja boljeg procesora?? Sto mislite da li da uđem u tu zamjenu ili ne, nije mi namjera dalje preprodavat nego ono čisto radi sebe.....počeo me mučit taj mali ekran....jednostavno mi je premali |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/2I/Ux/2bFBQ3xS/lista.png I da je bi tražio nadoplatu, imho taj netbook više vrijedi. |
nice,onda cu uzet i stavit i jos zamjenit hardove stavit svoj iz acera u taj.......i jos malo nofčeka i svi sretni i zadovoljni:D........
fala na pomoci kolega LP, Mario |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |