![]() |
Problemi s Carnet-om
Da li mi može netko reći zašto mi veza pukne na Carnetu, nakon 2 sata, to sam zaključio jer sam pratio. Samo od sebe diskonekt "Connection to carnet failed". I nakon toga se odmah javi redial ali se ne može spojiti jer je linija busy?!?! Tako pokušavam redialom oko 5 minuta i onda se spoji. To me zna tako naljutiti. Usred surfanja recimo PCEkspertom "Connection failed"?! WTF!:fuming: :rambo:
|
pa zato kaj ccarnrt tak funkcionira, skida vezu svaka 2 sata
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nedam ja njma svoj modemski ulaz, za pet minuta evo mene opet, konekt.... |
Kolko je znam ograničenja za carnet su 2 sata odjednom, odnosno 4 sata po danu!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja mogu bit tri sata odjednom :p
po tome bi mi dnevno ogranicenje bilo 6 sati..a cini mi se da sam znala biti vise od 6h na netu :) |
Citiraj:
Hmmm... to vjerojatno ovisi o serveru na koji se spajam, ja sam na publiczg, za ostale servere neznam. vjerojatno ti javni (public) imaju 4 sata ograničenja (kojeg možda i nema). |
mislim da sam negdje vidjela da je za skolarce 2h ogranicenje, za studente 3.. :)
|
Citiraj:
|
Meni se nikad nije dogodilo da ne mogu na net. Evo danas sam fala bogu preko 5 sati na netu i ništa...
|
Citiraj:
|
he,he ja sam jedno prije mjesec dana imao 5-6 accountova za carnet. Al sam pogubio lozinke i userrname. Tako da sad imam "samo" dva.:)
|
Citiraj:
|
ono pravilo 2 puta po dva sata dnevno je kod mene u početku vrijedilo ali zadnje dvije godine mogu biti spojen kolko želim:clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ženska osoba na Forumu!! Alert, Alert!! No, meni puca veza nakon okruglo 3 sata. Samo što popizdim navečer između 8 i 10 što mi javlja zauzeće konstantno, a nekada No dial tone... E da nas studente hebu kako god okreneš... |
reply by Neno23
Ja sad imam tri Carneta (gormatic , anzloic , nematic )...Dva T-Coma (nmati32 , mmati17) te jedan Vodatel (Neno23)...
|
Re: reply by Neno23
Citiraj:
|
Vila je u pravu: školarci 2 sata, studenti 3.
Ima negde tablica al sad mi se neda tražit. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:34. |