![]() |
Stalna IP adresa
Eto, jedan sam od onih sretnika koji imaju stalnu ip adresu :) Imate neku ideju za šta da ju koristim? Vrtim CoD server ili nesto drugo? :) Nemam velik upload (512kbit), ali IP adresa je stalna...
|
Najbitnije da se ne zamjeris nekome jer si laka meta :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
FTP server sa mjuzom, filmovima, teamspeak ili ventrillo server, game server, web stranicu...
al opet te stvari možeš i s dinamičkom IP adresom i dyndns Citiraj:
|
Na kolko si dobio stalnu IP adresu?
|
Citiraj:
Eto, ipak nije stalna IP (kad imaš toliki upload) i uz dyndns kao mogućnost toliko pozitivna stvar :) |
koliko to placas ?
|
Kod Amisa staticna je 400kn+PDV
|
Ja više prednosti vidim kod dinamičke adrese, tako da ne znam kakav si ti to sretnik... al eto, ako ti kažeš da jesi...
|
Citiraj:
|
Pa obican korisnik ni nema potrebu, staticna IP je prije svega namijenjena tvrtkama za razne servise, web serveri, vpn, ftp, nadzorni server itd...
Normalno da njima nije problem dati 400, 500 ili 1000 kn za takvu adresu posto im je nuzna. Kod obicnih korisnika ne vidim svrhu. |
Ne plaćam ništa, preko naše wireless mreže imamo net i tamo imamo statičnu ip... Ma treba da se mjenja svakih 24h, ekipa krivo upiše lozinku na net.hr freemailu nekoliko puta i odmah ban na IP koji traje tjedan dana :S
|
proxy?
|
ako pod tim misliš na public proxy, odma ti mogu reći da je to sreća ako uspiješ naći nekog koji radi kak spada :)
private proxy je druga stvar i u to nebi sad baš ulazil :D |
Nisam mislio na pub.. zna se na kaj mislim :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:07. |