![]() |
Neko odlično kućište
Tražim neko uber kućište, naglasak na performansama, broju ventova, mogućnosti rastavljanja/sastavljanja
Recimo : - midi ili big toranj - 6 ili više ventilatora - da li ima neko da se može recimo iz njega izvaditi od flopy-ja nosač i staviti vent nekakav - barem da je u nekoj boji, ne sivo Prijedlozi ?? |
Chieftec MESH/BRAVO
|
Da, samo je malo daleko od onoga što piše na papiru...
Kučište izgleda odlično i je odlično što se tiče ventova i toga ali ima neke neoprostive mane. Jedna od njih je da postaje gotovo neupotrebljivo s SATA diskovima (jedino ako nema sata konektora pod 90° jer udaraju u bočnu stranicu) itd... Strpi se malo ako te zanima mesh uskoro izlazi recenzija na PCE pa odluči. |
Ok, bumo čitali meš . a kaj je sa Bravo?? Di je to u odnosu na dragon?
|
Citiraj:
|
Re: Neko odlično kućište
Citiraj:
|
Re: Re: Neko odlično kućište
Citiraj:
Budi pametan Nemoj opet pocinjat. Covjek voli tisinu i hladnocu. |
pa čemu će ti 6, ili više ventova u kućištu?
neće ti ih pomoć ni 20 ako ti je vruće u prostoru di držiš komp... a ako ti treba, onda ubodnu u ruke i buši rupa koliko hoćeš, pa će ti kućište izgledati ko sir... ;) |
Citiraj:
kabela sa slomljenim konektorom (englezi ih zovu Right angle SATA HDD connector) vani ima u izobilju, a kod nas po obicaju nigdi jedna hrvatska firma obecala mi je poslat dva komada iz svojih zaliha i to bez naknade kad ih dobijen vidit cemo dalje sada trenutno iman kabele koje sam uzeo u zitu koji imaju nesto kraci konektor pa i oni pasu bez problema |
Imam ja SATA kabel od 90 stupnjeva - kupio ga u Vemilu za 6-7 kuna. Na jednom kraju je 90, a na drugom 180 (ili 0):)
|
Re: Re: Re: Neko odlično kućište
Citiraj:
|
Kupi coolermaster stacker i miran si... otraga imash jedan 120 mm vent, mozes dodati josh 2 x 80, na vrhu imash jedan 80, mozes kupiti i cross flow vent koji puse drito po maticnoj, a naprijed imash 4 in 3 module, sa 120 mm ventom i mjestom za 4 3,5" uređaja (i takva 3 komada ti stanu naprijed)....
Imao bi ventova ko u prici, bilo bi hladno ko u kujinom srcu, a cijela avantura bi te kostala oko 2,5 soma kunicha... |
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Neko odlično kućište
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ja zapravo oću reć da sam tresnio matematiku na polugodištu, a ovo u mom sigu vam se zove ironija, možda čak i sarkazam;)
|
Re: Re: Re: Re: Re: Neko odlično kućište
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:08. |